Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Komolyzene kedvelők! A Bartók...

Komolyzene kedvelők! A Bartók vagy a Klasszik Rádiót részesítitek előnyben? Miért?

Figyelt kérdés

2022. febr. 18. 11:31
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Amíg hallgattam a rádiót, a Bartók rádiót hallgattam, mert a Klasszik rádió nagyon igénytelen volt. Nem mondták be a szerzőt meg az előadót, egészkor le keverték a zenét, akárhol tartott hogy híreket mondhassanak és szinte csak népszerű zenét játszottak, ami egy idő után unalmas. Egy Bálint Edina nevű bemondó állandóan vihogott.

A Bartókot mostanára nagyon meguntam A rengeteget ismétlődő reklámok és panelek miatt, meg az egyre gyakoribb gagyi filmzenék miatt. Radio Swiss Classic ot hallgatom az interneten ahol alig van valami duma, reklám meg hírek Egyáltalán semmi.

2022. febr. 18. 12:05
 2/2 anonim válasza:
Bartók vagy Radio Swiss Classic
2022. dec. 17. 21:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!