Miért van mostanság ennyi Queent fikázó komment az oldalon?
Figyelt kérdés
2022. nov. 19. 16:24
1/8 anonim válasza:
Mert egyetlen ember unatkozik és nap mint nap kiír kérdéseket.
2/8 anonim válasza:
Engem nem zavar. A kommentelők mindig helyreteszik. :)
3/8 anonim válasza:
"Hallod öregem! Lúzer vagy, mert a Queen egy lúzer zenekar."
"Freddie Mercury is b*zi volt, te is az vagy!" ("*" helyett "u"-val)
"Az olyan Queen-dalok, mint a Bohemian Rhapsody, a Somebody to Love, a Barbara Ann és az Innuendo elég gáz zenék"
"Az olyan Queen-dalok, mint a Bohemian Rhapsody, a Somebody to Love, a Barbara Ann és a We Will Rock You elég gáz zenék"
Ezeket privátban küldték nekem.
Egy felhasználó, mindet ma, de több óra alatt.
Végig nézhettek az egész kérdésemen, van még hasonló: https://www.gyakorikerdesek.hu/szorakozas__zene__11937349-a-..
4/8 anonim válasza:
A legendákat divat utálni, azért is, mert tudják az utálók, hogy soha nem érnek fel hozzájuk
5/8 anonim válasza:
És te miért fikázod a fikázós kommenteket? :D
Amúgy meg volt bennük tehetség de ettől még legendának mondani őket túlzás.
6/8 A kérdező kommentje:
Ezt írta neked priviben?
2022. nov. 20. 17:56
7/8 anonim válasza:
Igen. 3-as vagyok, ezen a kérdésen keresztül írt nekem.
8/8 anonim válasza:
Ha beszeltek angolul es meghalgatjatok a szamokat , az mellett , hogy veszett jo hangszerelesuk van nemmondjatok ra hogy szar. A queen jo . Mestermunkàkat hozott letre. Nem erdemes fkazni, mert csak hulyenek neznek. Freddy mercury pedig kiraly , tok mindegy hogy kival dugott
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!