Régebben miért voltak értelmesebb, értékesebb zenék mint ma?
Magyar viszonylatban maradva(de külföldre is igaz) ott volt pl a Republic, de tudnék még elég sokat írni csak ez az egyik legismertebb. A Republic szövegeit meg sem közelítik a mai felkapott előadók szerintem. Elferdült értékrendű, lezüllött a nagy részük. Semmi értéket nem képviselnek, bár az embereknek nyilván ez kell. (Pl:Azahriah, Valmar) A színvonal az emberek butaságával, manipulálhatóságával együtt csökken végzettségektől független. Tisztelet a kivételnek.
22/F
Republic bmeg.... Csak azért tanultam meg járni 1 évesen, hogy lekapcsoljam a rádiót, ha a szállj el kismadarat adták.
Innen lehet tudni hogy az ilyen nosztalgia siratóknak köze nincs az igényességhez, csak a "bezzeg régen még a szar is illatosabb volt :'(((" mentális betegségben szenvedtek. Erre sajnos nincs gyógyszer, ha elkaptad ezt az agyi kórt, akkor soha a büdös életben nem fogsz tudni értékelni semmi újat, és mindenki legnagyobb bánatára ez is lesz a személyiséged sarokköve; a legkedveltebb visszatérő beszédtémád.
rip
Az általad írt szám nem a kedvencem éppen tőlük viszont annak is burkolt jelentése van ami hasznos lehet az életben. Persze, te ezt nyilván nem érted de nem, ez nem a te hibád. Nem tol mindenki mindent tálcán az orrod elé.
Mostanában a szajhákról, drogról, alkoholról, hűtlenségről szeretnek énekelni. Ja igen, és arról, hogy az élet szar. Gyenge szövegkörnyezet, lelkileg szegény, nagyszájú embereket nevel mint téged is pl.
Mert ebben a konformizált világban a tingli-tangli zene jobban eladható.
Amúgy régen sem volt jobb a helyzet, az egekig magasztalt Beatles "Yellow submarine" című száma semmivel nem értelmesebb mint Mo-Do "Eins, zwei, Polizei" című száma.
Jah, hasznos.
A szállj el kismadárnak köszönhetem hogy lediplomáztam...
Vagy várjunk csak..
Gratulálok hozzá de diplomás emberhez képest sok értelem nem szorult beléd.
Hogy lehet párhuzamba hozni a kettőt?
Azt hiszed minden a diplomáról szól?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!