Melyik az a közkedvelt zene, amitől falra mászol?
Figyelt kérdés
Akármilyen nyelvű, műfajú, korú lehet.2022. nov. 14. 17:04
1/20 veterán vas válasza:
Nem szeretem Bartókot, a mulatóst, és Ákost.
Ha ilyen megy a rádióban, másik adóra váltok, vagy kikapcsolom.
3/20 anonim válasza:
Oasis - Wonderwall
Queen - Somebody to Love
Depeche Mode - It's No Good
Pet Shop Boys - Heart
Blur - Song 2
Mind az 5 zenekart imádom, de ezek a számok erősen túlértékeltek.
4/20 anonim válasza:
Queen-nek nekem a Dont stop me now amitől falra mászok
5/20 anonim válasza:
#4: Ízlés kérdése. Nekem pl. a sok rajongó által utált Machines (Back to Humans) az egyik kedvencem. Tipikusan az a szám, amit sokszor meg kell hallgatni, hogy hasson.
6/20 anonim válasza:
Igazából nem rossz szám egyik se csak valahogy velem nem kompatibilis biztos, ráadásul még fülbemászó is
7/20 anonim válasza:
A Boney M. slágerei. Tipikusan ilyen egynyári számok
8/20 anonim válasza:
Ízlés dolga, de szerintem ami fülbemászó, az még ezerszer jobb, mint a monoton “tuc-tuc” zenék!
Szerintem a Don’t stop me now egész jó szám, a Heart viszont szerintem is túlértékelt!
9/20 anonim válasza:
Nemrég hallottam a rádió 1-ben legelőször a Halott pénz -szétszeretlek számot na az kiidegel engem ha meghallom kikapcsolom egyből és addig vissza nem kapcsolom amíg véget nem ér a szám.
10/20 anonim válasza:
bármelyiktől, szerencsére nem vagyok köteles őket hallgatni
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!