Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Melyik a kedvenc bandád ezek...

Melyik a kedvenc bandád ezek közül?

Figyelt kérdés

2022. nov. 10. 18:00
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
0%
Ezek közül egyik sem. Orbit Culture, Ingested, Aborted, Thy Art Is Murder (tudom, hogy részben deathcore is, de én szeretem). Hirtelen ennyi jutott eszembe. Amik fel vannak sorolva, szerintem kis piskóták ezekhez képest. Számomra gyengék, talán a Gojira egy érdekes együttes, de hamar unalmassá válik a számomra. Régen nagyon szerettem a Slipknot-ot, de mára már pózer k*rvák lettek, a Slayer már nem is létezik. Inkább technikásabb zenekarokat hallgatok, a Dying Fetus (ők is a kedvenceim) fényévekkel jobb, mint ezek, illetve az Archspire is nagyon jó.
2023. jan. 21. 10:07
 12/15 anonim ***** válasza:
Bár ezekkel a jelzőkkel nem értek egyet, az Archspire tényleg atomf*sza.
2023. jan. 21. 20:43
 13/15 anonim válasza:
42%
A Slipknot és a Slayer a legjobb <3
2023. márc. 1. 16:28
 14/15 anonim ***** válasza:

#13.Ajánlom hogy nézz rá a Gojira-ra és megváltozik a véleményed.

Sokkal igényesebb zene, más kávéház.

Ráadásul erőteljesebb, kidolgozottabb és extrémebb zene is egyben.

2023. márc. 1. 23:03
 15/15 ZorPrime ***** válasza:
51%
A listából nálam a Slayer a nyerő, a második a Megadeth lenne (a Marty Friedmanes felállással bezárólag). A Gojira nagyon profi, nagyon zúz, de nekem kissé hipsztermetál.
2023. jún. 15. 14:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!