Mi a véleményetek a Pearl Jamről?
Figyelt kérdés
2022. nov. 10. 14:02
1/3 anonim 

válasza:

Ten kiváló, ahogy azt követő néhány album is.
Szerintem a legtöbb banda soha nem csinált olyan szintű lemezeket, mint a PJ a fénykorában és ezzel kb. mindent elmondtam. Most is azért hoznak ki lemezeket és azok sem rosszak.
Szerintem az AiC és a Radiohead mellett a legfontosabb rock banda a 90s-ből.
Élőben meg jó lenne őket egyszer elkapni, elvégre a grunge 4-es fogatból ők vannak egyedül klasszikus felállásban.
2/3 anonim 

válasza:

Az egyik legkirályabb együttes, ami valaha létezett.
Nirvana, Alice In Chains, Soundgarden, Stone Temple Pilots, Smashing Pumpkins... és a Pearl Jam. Legendás együttes mind, a kilencvenes évek rockzenéjének fénypontjai voltak, és azok is lesznek örökké.
3/3 anonim 

válasza:

Sajnálom, hogy nem ismerem őket eléggé, mert az a pár szám nagyon tetszett, amit eddig hallottam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!