Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Önnek mi a véleménye Alee...

Önnek mi a véleménye Alee Szkubisznekk című "zenéjéről"?

Figyelt kérdés

2022. aug. 31. 15:16
 1/6 anonim ***** válasza:
88%

Nekem nem tetszik. A szöveg rendkívül gyenge, semmi témája nincs, csupán rímpárok vannak egymás után dobálva. Persze a kötelező sablonok benne vannak, hogy őt nem érdeklik a vélemények, elérte az álmát, meg hogy sokat b**zik, de ezt sikerült ugyanúgy bemutatni, mint ahogy mindenki más is tette eddig a trash zenék történelmében.

Ez szerintem pont az az effektus, mikor egy rappernek alapvetően van képessége, de képtelen jó dalt írni magának, vagy olyanokkal dolgozik, akik ezeket írják neki. Vagy nincs többre igény, vagy ebben látja a jövőt, de szerintem ilyen zenékkel az ember csak elássa magát és kidobja az ablakon a tehetségét.

2022. aug. 31. 17:00
 2/6 anonim ***** válasza:
93%
A srác helyett is kínosan éreztem magam, mikor meghallottam. Számomra hihetetlen, hogy ő nyerte meg az X-faktort:((
2022. aug. 31. 18:59
 3/6 anonim ***** válasza:
77%
Egyszerűen egy hányadék "zene". A sok 9-14 éves meg erre tátog Tiktokon. Nemhogy a sulikezdéssel foglalkoznának. Kritikán aluli.... és ez nyerte meg az X-Faktort? Komolyan? Ez? Tiszta szégyen komolyan mondom....
2022. aug. 31. 21:27
 4/6 anonim ***** válasza:
89%
A ritmusa jó, meg a gyors rap. De a szövege az kritikán aluli.
2022. aug. 31. 23:38
 5/6 anonim ***** válasza:
88%
Majd a következő X-faktor győztesével is ez lesz. Rájátszanak, hogy milyen "egyedi" aztán meg majd úgyis elviszik trash irányba. Ezért felesleges minden évben újra indítani a műsort. Szomorú. Nagyon.
2022. szept. 4. 00:29
 6/6 anonim ***** válasza:
88%
Minősíthetetlen
2022. szept. 21. 19:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!