Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Szerintetek az alábbi metálegy...

Szerintetek az alábbi metálegyüttesek egymáshoz képest mennyire népszerűek itt Mo.-n?

Figyelt kérdés

Sabaton

Powerwolf

Amon Amarth

Arch Enemy

Five Finger Death Punch

Amaranthe

Beast in Black

Pain

Lorna Shore

2022. nov. 5. 21:24
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem csak rocker körökben.
2022. nov. 5. 21:36
 2/8 A kérdező kommentje:
A kérdés hogy ezek közül melyik lehet a legnépszerűbb, második, harmadik. Nyilván tisztában vagyok vele hogy egyik sem széles körben ismert.
2022. nov. 5. 21:44
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Sabaton és a Powerwolf elég globálisan népszerű, sokan szeretik akik nem metalos/rocker arcok.

Amon Amarth és Arch Enemy kicsit már megosztóbb, de ők is elég széles körben ismertek viszont csak a műfaj kedvelőik körében.(akik azért nincsenek olyan kevesen)

FFDP kicsit kilóg a sorból, mert amerikai banda és azt lehet mondani ők is simán képesek egy arénát megtölteni idehaza.(hogy pár bandát mondjak akik még igen: Nightwish, Metallica, Iron Maiden, Judas Piest, Ghost, Rammstein, szóval azért látszik hogy fölényesen a lista elején vannak)

Amaranthe inkább a fiatal között népszerű, de így is elég nagy közönség volt idehaza, Arch Enemy-nél azért jóval kevesebben szeretik őket.

Beast In Black is elég populáris és kb. idáig tartott az elemzés.

Utolsó kettő nem túl népszerű idehaza nálunk, a Pain annak ellenére pedig nagyon jó banda.

Összesítve:

FFDP > Sabaton > Powerwolf > Arch Enemy > Amon Amarth > Amaranthe > Beast in Black.

2022. nov. 5. 21:49
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszi, ez kb megfelel annak amit én is gondoltam. Még esetleg annyit, hogy mekkora lehet a különbség a Sabaton és a Powerwolf között? Spotin a Sabatont kétszer annyian hallgatják, de nekem érzésre nálunk nincs ekkora különbség.
2022. nov. 5. 21:53
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
A Sabaton lehet igen népszerű, legutóbbi Budapesti koncertjük alkalmával kaptak is valamit mert a legtöbbet eladó külföldi banda voltak Magyarországon.
2022. nov. 5. 22:08
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Egyet kell hogy értsek az előttem szólóval, de ha én dönthetnék, akkor kötelezően mindenkinek Lorna Shore-t kéne hallgatnia, mert amit ezek megcsináltak az elmúlt 1-2 évben, az elképesztő. Csak jöttem elmondani az érzéseim, mindenkinek elmondom.
2022. nov. 6. 00:50
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
#3 ezt alátámasztandó, nekem csakis az FFDP mond valamit a listáról
2022. nov. 6. 10:17
 8/8 anonim ***** válasza:
65%
Az Arch enemy Alissa óta itthon is nagyon népszerű én azt mondanám ők a legismertebbek itthon. utánuk FFDP és sabaton
2022. nov. 9. 02:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!