1/3 anonim válasza:
Olyan, mint egy full extrás fagyikehely. Nagyon igényesen össze van rakva, de rövid idő után csöpögni, majd folyni kezd az egész. Bizonyos részein öt énekes szólam hangzik együtt, meg a háttérből hozzá tizenvalahány hangszer. Számomra valahogy túl amerikai, túl popos dal. Jók lennének benne a zenei ötletek, de a többségüket simán meg lehetett volna valósítani két gitárral meg egy-két kísérő hangszerrel. Sokkal autentikusabb lett volna egy fiatalok által fiatalok számára készített dalban.
2/3 anonim válasza:
A Beach Boys számról beszélsz, ugye? (A mai világban annyi szám van már) Én imádom... Alapvetően az együttes pozitív, könnyed, hebehurgya energiáját, amivel telenyomják mindegyik számukat. Komolyan. Csak azt sajnálom, hogy milyen könnyen feledésbe merülnek ezek a remek bandák... Pedig ezek az igazi kincsek. Remélem neked is tetszett a szám. (Nekem még nagy kedvencem az "I Get Around és a Barbara Ann, ugyanilyen cukik:)
3/3 anonim válasza:
#1-es vagyok, szerintem például az I Get Around sokkal-sokkal jobban eltalált nóta, hasonló ötletekre és pozitív tartalomra bazíroz, ugyanakkor megvan az izgató keménysége, alap lüktetése is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!