Miben jobb a Tankcsapda, mint bármelyik más magyar rockbanda?
Van aki jobban szereti, van aki nem.
Szerintem pld. Vörös István ezerszer jobb.
De az tény, hogy Lukácsnak nagyon jó dalszövegei vannak, és zeneileg is magasan képzettek, a számaik kellően összetettek, jól felépítettek.
Jók a szövegek, nomeg nem kis múltra tekintenek vissza.
De fölösleges sorrendbe állítani őket, lévén, hogy ízlésről van szó.
Hamarabb és jobb formában sikerült idehozni a nyugati zenét mint a többi bandának, jó volt a menedzsment és gyorsan ki tudtak törni az underground-ból.
Illetve türelmesen építkeztek, koncertről-koncertre.(ők is a Fekete Lyukban kezdték, aztán manapság van hogy egymás után 2 koncertet adnak 1 helyszínen)
Hozzátéve, én nem vagyok odaértük de amit tettek és ahogy tették azt nem veheti el tőlük senki, annak ellenére, hogy manapság már elég populáris zenét játszanak és távol vannak attól a lázadó szellemiségtől amit képviseltek a fénykorukban.
1, Jó névváltás
2, Régen elég jó szövegeik voltak
3, jókor kezdték másolni az külföldi együtteseket
Az, h ma is ők az első számú rock együttes, viszont nevetséges. Jól mutatja a magyar rockertársadalom beszűkültségét.
"Az, h ma is ők az első számú rock együttes, viszont nevetséges. Jól mutatja a magyar rockertársadalom beszűkültségét."
mentségünkre legyen mondva, a külföldi is eléggé beszűkült. a rockertársadalomban egyre inkább a megmerevedett ízlésű megöregedett arcok a meghatározók. a tizenévesek között meg, akiknek a változás és megújulás hajtóerejének kéne lennie, alig érdekel valakit a rockzene.
sosem volt jó. végtelenül buta zene, beb@szva vicces vokálok, nyersesség.
mostanában, hogy gëcisok pénzük lett az állami hátszél meglovagolása miatt, már futja stúdiómunkára is, így látszik igazán, mennyire semmilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!