Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Milyen hasonló oldalak vannak...

Milyen hasonló oldalak vannak mint a Mixcloud?

Figyelt kérdés
Most látogattam meg az oldalt és ez a rossz hír fogadott: [link] Ezek szerint többé már nem lehet nyilvánosan közzé tenni korlátlan számú mixet ingyen. Szóval aki tud az légyszí írjon olyan oldalt, ahol korlátlanul ingyen lehet mixeket feltölteni.

2022. nov. 1. 20:23
 1/4 anonim ***** válasza:
Havi háromezred nincs arra, hogy unlimited legyen?
2022. nov. 1. 20:39
 2/4 A kérdező kommentje:
Hosszú lenne elmagyarázni, hogy miért nem fizetek érte. Minden esetre már sikerült találnom egy oldalt ahol fel tudom a mixeimet tölteni ingyen.
2022. nov. 1. 23:19
 3/4 anonim ***** válasza:
Meg ne próbáld megosztani velünk, még a végén hallgatni kezdenénk őket.
2022. nov. 2. 11:57
 4/4 A kérdező kommentje:
Nem tudom, hogy meg lehet-e itt osztani anélkül, hogy ne legyen belőle szabálysértés. Amúgy az oldal amit választottam az ez: [link] Nem feltétlenül csak mixek feltöltésére van. Igazából bármilyen fájlt fel lehet tölteni. Persze azért más munkáját nem szabad terjeszteni. De szerencsére azért nem olyan, mint például a YouTube, ami ugyebár szinte mindent blokkol.
2022. nov. 2. 16:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!