Milyen hasonló oldalak vannak mint a Mixcloud?
Figyelt kérdés
Most látogattam meg az oldalt és ez a rossz hír fogadott: [link] Ezek szerint többé már nem lehet nyilvánosan közzé tenni korlátlan számú mixet ingyen. Szóval aki tud az légyszí írjon olyan oldalt, ahol korlátlanul ingyen lehet mixeket feltölteni.2022. nov. 1. 20:23
1/4 anonim válasza:
Havi háromezred nincs arra, hogy unlimited legyen?
2/4 A kérdező kommentje:
Hosszú lenne elmagyarázni, hogy miért nem fizetek érte. Minden esetre már sikerült találnom egy oldalt ahol fel tudom a mixeimet tölteni ingyen.
2022. nov. 1. 23:19
3/4 anonim válasza:
Meg ne próbáld megosztani velünk, még a végén hallgatni kezdenénk őket.
4/4 A kérdező kommentje:
Nem tudom, hogy meg lehet-e itt osztani anélkül, hogy ne legyen belőle szabálysértés. Amúgy az oldal amit választottam az ez: [link] Nem feltétlenül csak mixek feltöltésére van. Igazából bármilyen fájlt fel lehet tölteni. Persze azért más munkáját nem szabad terjeszteni. De szerencsére azért nem olyan, mint például a YouTube, ami ugyebár szinte mindent blokkol.
2022. nov. 2. 16:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!