Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » A rockerek utálják a popzenét?

A rockerek utálják a popzenét?

Figyelt kérdés

2022. okt. 31. 08:33
1 2
 1/11 anonim válasza:
98%
Nem feltétlenül. Én hallgatok rock, pop és gangster rap zenéket is.
2022. okt. 31. 08:36
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Én nem utálom. Van, amit meghallgatok, még kedvelem is, de nem indít be úgy, hogy kirúgom magam alól a széket.
2022. okt. 31. 08:47
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Miért utálnák? A rock is pop zenévé vált.
2022. okt. 31. 08:52
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Az elég paradoxon lenne. A rockzenék jelentős része popzene.
2022. okt. 31. 08:57
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

A korai tizenéveseknél előfordulhat, akik egyszerre akarnak kitűnni és tartozni is valahova. Tipikusan ehhez a hozzáálláshoz tatozik a lehető legfeketébb, legextrémebb öltözködés. Általában pár éven belül enyhül a nagyrokkerség, vagy akár hirtelen fordulatot is vehet bármi mássá.

Esetleg még a nyugdíj közeli korosztály ősrockerei közt lehet olyan, hogy egymás közt, például koncerten finom csipkelődéseket tesznek a "diszkósokra" mert hogy ők mindig élőben játszanak, satöbbi... de ezt sem nevezném utálatnak.

A többség, a szimpla rockzene kedvelők meg nem foglalkoznak azzal, hogy kinek milyen zene tetszik. Persze közük is vannak nyitottabb és kevésbé nyitott ízlésűek.

2022. okt. 31. 09:16
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem, ez a 2 kedvenc műfajom, pop és rock. Arról nem is beszélve, hogy vannak átfedések. Mástól hallottam olyat, hogy csak a keményebb rockot szereti, és a "nyálas", divat popot nem.
2022. okt. 31. 09:29
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Hát nálam mindig az van, hogyha bekapcsolják munkahelyen a rádiót, legszivesebben olmot öntenék a fülembe. Főleg amit orrba-szájba nyomatnak nemhogy nem tetszik, de még unalmas is.

Emellett nincs bajom azzal aki popzenét hallgat, csak nekem nem jön be a legtöbb.

Irónikus módon Leo Moracchioli munkásságát viszont nagyon is szeretem, aki ugye metalfeldolgozást csinál főleg ezekből az aktuális slágerekből. Visszaadja azt, ami nekem hiányzik belőle.

2022. okt. 31. 10:44
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
én nem vagyok rocker, de a popzenétől falra tudnék mászni, nincs bajom azzal aki azt hallgatja, mindenkinek megvan az ízlése, de én hosszú távon nem tudom elviselni
2022. okt. 31. 11:08
 9/11 anonim ***** válasza:
89%
Én, mint rocker, csak az igénytelen popzenét utálom. Az más kérdés, hogy a popzenék 99%-a igénytelen :)
2022. okt. 31. 11:40
 10/11 NTBS ***** válasza:
100%
Egyénfüggő.
2022. okt. 31. 17:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!