Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Mi a véleményetek az idei DJ...

Mi a véleményetek az idei DJ Mag TOP100 DJ listájáról?

Figyelt kérdés

[link]

Pár órája érkeztek az eredmények, én nagyot csalódtam.

Martin Garrix ismét első lett. Nagyon szeretem őt én is, de nem hinném, hogy ő érdemelte az első helyezést.

David Guetta második lett. Tavalyi évhez képest ez egy pozitív változás, de szerintem ennél lennebb kellett volna kerülnie. A zenéi jók, a fellépései kevésbé.

Dimitry Vegas & Like Mike sem értem, mit keres a harmadik helyen, a TOP10-be sem férnének bele szerintem. De most legalább nem lettek elsők.

Armin van Buuren 5. helyezése kevés. A TOP3-ban kellene lennie.

Tiësto 15. helyezése kevés. Hogy kerülhetett oda? 2019-ben még 8. volt, 2017-ben 5.

W&W 18. helyezést ért el, ez 4 pozícióval való gyengülés. Számomra ők is TOP3, de a TOP10-ben való szereplést mindenképp megérdemelnék.

Marshmello 26. Hogy!? 13 pozíciót esett vissza.

Na de a 2 legfájóbb pont:

• ATB 42. helyezést ért el. Ez 7 pozícióval való gyengülés tavalyhoz képest. Neki a TOP5-ben kellene lennie valahol.

•Hardwell 43. helyezés. Hogy mi van!? Ezek hallották, a szavazók hallották a Rebels Never Die albumát, voltak a koncertjén valaha? No. 1. 2014-ben még első volt, most is oda való. Hihetetlen, hogy ennyire lecsúszott ezen a listán. Brutálisak voltak az idei fellépései, zenéi.

Ti mit gondoltok az idei listáról?

Egyúttal szavazzatok itt lent, hogy ki a ti kedvencetek

2022. okt. 27. 23:39
A kérdező szavazást indított:
Martin Garrix
David Guetta
Dimitry Vegas & Like Mike
Alok
Armin van Buuren
Hardwell
Kygo
Marshmello
Timmy Trumpet
Egyéb
8 szavazat
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Az említett dj-k közül nekem egyik sem tetszik. Nálam az igazi elektronikus zene Mark Knight, David Penn, Roger Sanchez (és még bőven sorolhatnám) kezdődik.
2022. okt. 28. 07:51
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
nálam se itt van az elektronikus zene definíciója, ha csak a legismertebbek közül említek párat, akkor nálam Sub zero project, illetve Rebelion
2022. okt. 28. 10:23
 3/8 anonim ***** válasza:
81%
Leszarom.
2022. okt. 28. 12:22
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Ez a dj mag lista már jópár éve nem releváns. A nevesebb, commercial djk vannak előtérbe helyezve. A régi jó djk, trance djket már nem értékelik. Sajnos elég sok dj nem került fel a listára, aki megérdemelné.

Na meg már sok ember nem is szavaz, mert már beletörődtek hogy ez mekkora hülyeség, így olyanok kapnak szavazatot, akik több embert érnek el a közösségi médiában, esetleg reklámozzák magukat, hogy szavazzanak rájuk... A kisebb, jobb minőségű zenét gyártó djknek erre nincs pénzük, na meg talán nem is érdekli őket, ezért nem kerülnek fel a listára.

Na meg a lista elárulja, mire van igény manapság, Armin is ezért készít ilyen zenéket, egyébként ő is megérdemelné a jobb helyezést, ezzel egyetértek.

2022. nov. 2. 21:41
 5/8 anonim ***** válasza:
Jók
2022. nov. 4. 03:35
 6/8 elistvan ***** válasza:
100%
Aki több pénzt tud belenyomni illetve nagyobb social mediás felületen szavaztatnia minél több rajongóval az lesz az elején. A tehetséghez semmi köze.
2022. nov. 6. 06:48
 7/8 anonim válasza:
53%

Ez a dj mag már vagy 15 éve csalás. De az se biztos hogy valaha igazi szavazatok alapján működött. A pénz,ismertség , aktuális trend alapján döntik el a helyezéseket. Az általad említett ATB évek óta vásárolja a helyezést a listán. Semmi baj nincs vele. Vagyis régen a 2000 évek elején tudott jó zenéket készíteni. De elég csak a Facebook bejegyzéseire rà nézni kicsit hogy lássuk mekkora a jelenlegi tábora. Lókuki és akkor ott van a dj mag listán minden évben ahol 100 ezer vagy milliós rajongói szavazatra lenne szüksége. A Facebook bejegyzése alatt meg ott van 200 db like. Gondolkozz már kicsit…

A listán szereplők megvásárolják a helyezést , és valószínűleg nem is engednek pl egy Japán fizető tagot azért a top 80 alá mert az már feltűnő lenne. Lehetne egy valóban tehetséges dj nek 1 millió szavazta akit nem akarnak a lista szervezői ott látni az nem lesz a 100 ban! És lehet egy valakinek a valakije kb 500 tényleges szavazattal simán a listán.

2023. jún. 13. 15:32
 8/8 A kérdező kommentje:

Miért, szerinted a Facebook like-ok egyenesen arányosak a szavazatokkal? Azt hittem Jakab Péter egyértelműen megmutatta, hogy ez nem így van. Én sem követem Facebookon ATB-t, de hallgatom a zenéit, és szavaztam rá DJ MAG-en.

Nem azt mondom, hogy nincs ott szavazat vásárlás, emlékezzünk csak a Dimitry Vegas & Like Mike 2015-ös első helyezésére. De én voltam ATB koncerten, sokan voltak, sokan szerették, és a Your Love című zenéje miatt újra be tudott kerülni a mainstreambe.

2023. jún. 22. 11:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!