Szereted FankaDeli zenéjét?
Figyelt kérdés
2010. szept. 27. 20:02
1/10 anonim válasza:
nem, mert nem szeretem a rap zenét
2/10 anonim válasza:
Azt hiszem, valami repper, vagy mi. Nem ismerem, de nem is vagyok rá kíváncsi.
3/10 anonim válasza:
Nem szeretem... A rap-et se különösebben, bár Sub Bass Monstert néha hallgatok... De nekem abban a csávó kicist hungarista...
4/10 anonim válasza:
Nemigazán, amúgy sem nevezném azt "zene"-nek...
5/10 anonim válasza:
Más nem is hallgatok megvan az összes zenéje
6/10 anonim válasza:
1. Mikor még nem nyomta a nemzeti szövegeit, bírtam a zenéjét.
2. Mikor elkezdte nyomni a nemzeti szövegeit, bírtam a zenéjét, és örültem, hogy végre itt az igazi nemzeti rap.
2. Most, hogy odadörgölődzött a szélsőségesekhez, még mindig azt mondom jó a zenéje, de rühellem, mert ezzel elárulta a NEMZETET.
7/10 anonim válasza:
a magyar raphez viszonyítva jó, a raphez általában viszonyítva közepes
8/10 anonim válasza:
Sajnálom, hogy ennyire negatív szavak illetik FankaDelit, pedig épp e pillanatban hallgatom az "Ez most" című szerzeményét, és könnyeket csalt ki belőlem. Rájöttem, hogy nincs fontosabb életem párjánál, szerelmemnél. FankaDeli szavai nagyon durván megérintettek, pedig ismerőseim körében nem én vagyok az, aki legelőször az érzelmekről kezd beszélni. Arra kérek mindenkit, hallgasson meg FankaDelitől néhány szerzeményt, de úgy, hogy a szöveg értelmét, ne csak a dallamát élje át. Régebben nem szerettem Fankát, mert nem ismertem, de hihetetlenül megfogtak a számai, hihetetlen ez az ember. Sok ilyen magyar ember kellene még, nagyon sok...
9/10 A kérdező kommentje:
Erről van szó :) *Állva tapsol*
2010. okt. 16. 08:51
10/10 anonim válasza:
IMÁDOM! A magyar rap megérdemelne egy kicsit nagyobb elismerést!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!