Queen rajongók! Mi a véleményetek az alábbi Queen dalokról?
Get Down, Make Love
Back Chat
Machines (Or Back to Humans)
Fat Bottomed Girls
The Night Comes Down
She Makes Me (Stormtrooper in Stilettos)
A Get Down, Make Love-ban a középső "pszichedelikus" rész a kedvencem, koncerteken nagyon jó volt.
A Back Chat jó dal, nem mondom, hogy az egyik legjobb Hot Space-es, mert akkor mindegyikre mondhatnám.
A Machines olyan The Works-ös.
A Fat Bottomed Girls főleg koncerteken - és főleg a Bowl-ban nagyon jól hangzott.
A The Night Comes Down beatlises.
Na a She Makes Me... arról nincs véleményem.
A Get Down, Make Love az egyik kedvencem, a másik a The Prophet's Song.
A Back Chat elmenne a Knight Rider filmzenének, de a többivel együtt nem az én világom.
Az utolsó 3 számot szeretem. A fat bottomed girls kiváló szerzemény, nagy riff, szuper énekszólam, épületes örökérvényű igazság a szöveg. A she makes me nagyon illik a lemez szerkezetében, a kohézió egyik fő alkotója. A night comes down pedig egy érdekes, változatos, jól kiegyensúlyozott szám, ugyanakkor bátor, igazi elsőlemezes eresztés, amikor a zenekar semmiféle elvárásnak nem akar megfelelni. A queen-nek ez az az arca, amit szeretek.
A get down make love-ot nem szeretem, soha nem tudtam megbarátkozni vele. A másik kettő nem ugrik be, legalább 20 éve nem hallgattam meg őket, gondolom nem véletlenül. Nálam a queen minden 1980 utáni lemeze a mínuszos kategóriába tartozik. Talán az innuendo kivételével.
Back chat-et egyszerűen imádom, a klippjével együtt. Szerintem ez nem egy tipikus Queen szám, de nekem valamiért mindig nagyon jó hangulatom lesz, amint meghallom :)
A Fat bottomed girls dettó, nem tudom másképp, mint max hangerőn hallgatni, szerintem az egyik legjobb számuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!