Mit szoktatok hallgatni az autóban?
Figyelt kérdés
2022. okt. 19. 12:06
A kérdező szavazást indított:
tuc-tuc mélnyomóról
rock, metal
mulatós, Kisgrofó stb.
népzene, operett, Dankó Rádió, Szécsi Pál stb.
rap, hiphop
Lady Gaga, Britney Spears, Gwen Stefani stb.
Retro Rádió
beszélgetős műsorok
egyebet, megírom
nem hallgatok semmit az autóban
14 szavazat
2/14 anonim válasza:
Főképp Petőfit. Ritkán van kedvem rákötni a telefont, de amikor igen, akkor az szól, amihez épp kedvem van, nincs előnyben részesített műfajom.
4/14 anonim válasza:
Hétköznap 10-ig Rádió1 aztán Petőfi vagy kikapcsolom.
5/14 anonim válasza:
Vegyes a zenei ízlésem. A kemény hörgős metáltól kezdve zongoráig minden van, véletlenszerűen jönnek.
Csak zenét hallgatok, a rádiót nem szeretem, a poadcastra nem tudnék kellően figyelni vezetés közben.
7/14 anonim válasza:
Újabban a Base FM-et (Budapest), hiphop jön minden mennyisébgben. Nem vagyok egy nagy fan, de legalább nem tucatzene.
8/14 anonim válasza:
Persze... Reggel minden autóbol vagy Balázsék vagy Bochkor üvölt, itt meg senki nem vállalja :D
9/14 anonim válasza:
#8: Én 5-kor szoktam melóba menni, ergo ha akarnám, se tudnám a Balázsékat hallgatni.
10/14 anonim válasza:
8: eddig nyolc válasz jött, nem éppen reprezentatív :p
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!