Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Autóban szeretnék zenét...

Autóban szeretnék zenét hallgatni telefonról?

Figyelt kérdés

Utána olvastam picit, hogy hogyan is működik ez, de kéne egy kis segítség. Az FM transzmitterekről nem sok jót olvastam, szóval nem azzal szeretném megoldani. Viszont akkor elég rendesen meg kell bontani a műszerfalat, nem tudom van e még más lehetőség. Ha van valami jó videó vagy oldal ahol ezt szépen leírják be tudnátok linkelni légyszi?

A lényeg az hogy vezetékkel vagy vezeték nélkül, de telefonról tudjak zenét hallgatni az autóba és hogy minél jobb legyen a hang, ne recsegjen ne legyen háttérzaj stb.

köszi a segítséget előre is!

2021. ápr. 30. 15:28
 1/10 anonim válasza:
71%
Nem minden autóban lehetséges. Esetleg pendrive?
2021. ápr. 30. 15:35
 2/10 anonim ***** válasza:
81%
egy bleutooth autórádió kell csak szerintem.
2021. ápr. 30. 15:43
 3/10 anonim ***** válasza:
Én szereltem a gyári autórádióba egy Bluetooth modult.
2021. ápr. 30. 16:07
 4/10 anonim ***** válasza:
Esetleg AUX bemenet? Szokott lenni egy pár RCA a rádiók hátulján, csak nem vezetik ki a műszerfalra.
2021. ápr. 30. 16:08
 5/10 anonim ***** válasza:
Valami ilyesmi? [link]
2021. ápr. 30. 17:00
 6/10 anonim ***** válasza:

Rendben, kezdjük az elején.

Mi van az autódban?

Típus, link, fotó, tanúk, valami, bármi?

2021. ápr. 30. 20:45
 7/10 anonim ***** válasza:
Első és legfontosabb kérdés hogy milyen autó?
2021. máj. 1. 00:27
 8/10 A kérdező kommentje:

Egy 2008-as citroen berlingoról beszélünk. A rádió mellett lehet rajta CD-t is hallgatni de AUX vagy USB bemenetet nem találtam rajta. Ekkor jött az ötlet, hogy FM transmitterrel megoldom a dolgot de utána olvastam és elég vegyesek voltak a vélemények ezért elbizonytalanodtam. Szóval ha van valami olyan FM transmitter ami megbízható vagy valami más módszer azt leírnátok kérlek?

És köszönöm az eddigi segítségeket. Ha kell tudok képet csatolni a műszerfalról.

2021. máj. 4. 14:20
 9/10 anonim ***** válasza:

Ha rádiót nem akarsz hallgatni, kihúzod a készüléket, hátul kiveszed az antenna csatlakozót, veszel egy dugót hozzá, és egy 30-40 cm darab drótot belekötsz, azt elfekteted a műszerfalban. Így garantált jó vételed lesz a transzmitterről.

Amiatt szokott a transzmitter vétel rossz lenni, mert az antenna kint van a kocsi tetején, és a transzmitter meg bent. Ezzel ideális állapotot teremthetsz számára. A rádiózásnak cserébe kevésbé lesz jó a vétele.

2021. máj. 4. 16:06
 10/10 anonim ***** válasza:
Xiaomi Roidmi 3S transmittert keress.
2021. máj. 4. 16:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!