Most mi lett akkor ezzel a Mayhem eggyüttessel? Miért szűnt, változott meg?
Figyelt kérdés
2022. okt. 9. 10:04
1/7 anonim válasza:
Nem tudom, melyik az "ez a Mayhem" együttes, de ha a Euronymous-félére gondolsz, élnek (na ez így elég ironikus) és virulnak, bár asszem csak a dobos eredeti tag, vagy már ő sem. De léteznek, turnéznak, Csihar Attila az énekes, idén voltak Budapesten is.
2/7 A kérdező kommentje:
Arra gondolok, komoly vtak itt?
Aszta!
Olvastam kucsit, az a vereshajúgyerek az nagyon beteg lehetett!
2022. okt. 9. 10:45
3/7 A kérdező kommentje:
Vagy szőkés
2022. okt. 9. 10:45
4/7 anonim válasza:
Voltak, és voltam is a koncerten :)
Na ja, elég durva dolgokat műveltek anno. Itt egy nagyon jól összeszedett black metal történelem, nem tudom, ezt olvastad-e:
5/7 anonim válasza:
Annyit tudok hogy a 80-as évek 2. felében alakultak. Köztudottak ( a közösségen belül, persze) az egyik énekes ( Dead, lehet rá gondoltál a szőkés alatt) öngyilkossága és Euronymous halála miatt. 93-ban fel is oszlottak, de 95-ben újra alakult a banda és azóta is aktívak.
Ha jól tudom áprilisban volt koncertjük. Kár hogy akkor még nem hallgattam metált.
6/7 anonim válasza:
7/7 anonim válasza:
Annak idején azért oszlott fel, mert Count Grishnák (Varg Vikernes - basszusgitáros) megölte Euronymust (gitáros), aki állítólag szintén arra készült, hogy előbbit megölje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!