Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Milyen fajta gitár / basszer...

Milyen fajta gitár / basszer láda ez?

Figyelt kérdés

Van egy ládája ismerősömnek, amitől megszeretne válni de nem tudjam milyen márkájú mert a láda hátuljára cseh-ül van írva minden. Nem is tudni hogy ez most gitár vagy tán basszesros hangláda.

Tudna valaki segíteni hogy milyen fajta lehet ez és hogy mennyi lenne egy reális ár ezért?

[link]

2022. okt. 4. 13:27
 1/8 anonim ***** válasza:
Szerintem ez basszusláda lesz, gitárládában nem annyira jellemző az 1 hangszóró.
2022. okt. 4. 13:46
 2/8 vmg ***** válasza:
100%
Eléggé jellemző az egy hangszórós gitárláda is, de ezt én is basszusládának nézem a mérte miatt valószínű így első ránézésre egy 15"-os hangszóró lehet benne.
2022. okt. 4. 15:14
 3/8 anonim ***** válasza:
Igen, sztem is 15-ös, basszusláda, a cetlije alapján valami régi, csehszlovák termék, azaz nem egy komoly, értékes darab. Elég nehéz lesz eladni, legfeljebb pár tízezret ér, és nem keres ilyesmit senki.
2022. okt. 4. 17:11
 4/8 anonim ***** válasza:

Vannak egyhangszórós gitárládák is, sőt az uzsidoboz erősítőkkel a reneszánszukat élik, de azok jellemzően 8 colosak az 1x12 már nem túl gyakori.

Azon kívül a membrán előtt a szövet helyett a rács basszusgitár ládákra jellemző inkább, úgyhogy én is erre teszem a tétem. Ránézésre 70-es évek sufnituning, egy ilyet azt tippelem, hogy 25-50 körül lehet elpasszolni, olyan tényezőktől függően, amikre messziről nincs rálátásunk. Ha valami csoda hangja van neki, akkor butik termékként többet is el lehet kérni érte. Ha a hátuljáról mutatsz egy képet egy hozzáértőnek, sokkal többet fog tudni mondani róla, még úgy is, hogy csehszlivákul van. Menj fel egy gitáros fórumra, ott biztos lesz valaki, akinek van fogalma erről a ládáról. Ha érdekel, priviben megírom, hova.

2022. okt. 4. 20:06
 5/8 anonim ***** válasza:
Nem az van ráírva csehül, hogy gdr? Mert akkor Vermona és német. :) Sajna bárhogy is van, nem sokat ér. Ismerve azokat a régi szórókat, néhány ezertől pár tízezerig, de inkább semmi :(
2022. okt. 5. 12:45
 6/8 anonim ***** válasza:
Gyerekek, ott a fotó a hátáról, ez valami kgst-s csehszlovák csoda, filléreket ér, ha egyáltalán működik még.
2022. okt. 5. 19:55
 7/8 anonim ***** válasza:
#5 vagyok, #6nak igaza van. Jó öreg kommunista szokás szerint voltamperben van megadva a teljesítmény, mint Regentéknél volt anno.
2022. okt. 6. 04:02
 8/8 anonim válasza:

[link]

Mondjuk kb legalább 3 másodperc volt rákeresni.

2022. okt. 6. 23:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!