Hogy lehet a Queen ilyen elismert, népszerű együttes, ha egyszer borzalmasan rossz?
"Általában az együttesek első albumát szoktam meghallgatni, és ha az nem tetszik, akkor befejeztem."
Nem vagyok benne biztos, hogy ez a legjobb taktika, tekintve, hogy a legtöbbeknek elég fapados és kiforratlan az első albuma, a tartós sikernek örvendő együtteseknek pedig, mint a Queen is, általában több eltérő korszakra bontható a működése.
18
Nem ismerem részletesen a Queen munkásságát.Csak néhány dalt és fogalmam sincs,hogy melyik lemezen szerepeltek.Így nem tudom hallottad őket vagy sem..De szerintem ezek egész jók:
https://www.youtube.com/watch?v=VEJ8lpCQbyw
én nem vagyok nagy zenehallgató így csak a slágerek jutnak el hozzám, a linkelt dalt nem is ismertem mostanáig, hát szerintem qrvajó.
#22.Ezt mondjuk cáfolnám.
Csak olyan jelentéktelen bandákkal mint a Machine Head, Rhapsody of Fire, Mayhem, Exodus, Pink Floyd, Nevergreen, Cynic, Death stb.
Rengeteg olyan banda volt aki első albummal már lesöpörte az összes kortárs bandát. Szóval nem feltétlen rossz taktika, ráadásul mondjuk a Queen-nek pont az első 2 albuma volt igazán jó, de tény hogy az Operával taroltak a legjobban de ahhoz kellett az hogy rájöjjenek a hallgatóbarát és mégis komplex tűnő zene összeállítására.
"Rengeteg olyan banda volt aki első albummal már lesöpörte az összes kortárs bandát."
És vagy százszor annyi, akik nem. Vagy ha jó is volt az első album, mégsem éri el azt a minőséget, mint ami a csúcskorszakukat jellemezte. Vagy csak egyszerűen más stílust képvisel. Mint például a Pink Floyd esetében: a kezdeti Syd Barrett-korszakban egészen más zenéik születtek ahhoz képest, mint amivel később világhírre tettek szert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!