Hogy lehet a Queen ilyen elismert, népszerű együttes, ha egyszer borzalmasan rossz?
Általában az együttesek első albumát szoktam meghallgatni, és ha az nem tetszik, akkor befejeztem. Ennél már azért hallgatom a harmadikat, mert értetlenül állok előtte, hogy ez mitől jó, és kíváncsi vagyok végig ilyen rossz lesz-e.
A sokak által sztárolt Queen II album tényleg mind közül a legrosszabb, erre gondoltam, amikor azt írtam, hogy macskanyúzós. Bár a többi is hasonlít sajnos, az zavar, hogy alig énekelnek, csak nyúzzák a macskát.
Ebben mi a jó? 6 perc rohadt macskanyúzás!
Azért még hallgatom tovább, kíváncsi vagyok a sokat emlegetett A Night at the Opera-ra, de ha az is gagyi lesz, akkor befejeztem.
Ahogy látom a rockos oldaluk nem annyira tetszik.
Na sebaj, talán a Hot Space majd bejön.
"Ebben mi a jó? 6 perc rohadt macskanyúzás!"
Annyit nem ártana, ha felfognál, hogy a te ízlésed nem az emberiség etalonja. Sőt, úgy néz ki, a nagy többségéhez képest a te ízlésed kifejezetten egyedi is.
Nem vagyok troll.
Most viszont meghallgattam a Night at the Opera-t, és két jó számot is találtam rajta:'39 és Sweet Lady
Sweet Lady? Akkor mi a bajod a Stone Cold Crazy-vel és az Ogre Battle-lal?
A '39 valóban nagyon jó dal, én csak azt nem tudom, hogy folk vagy country.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!