Nekem azért furcsa mert elvileg 30-n jelenik meg hivatalosan...
2022. szept. 20. 20:45
2/7 anonim válasza:
Én még nem hallottam, de szerintem csak annyi a gond, hogy a legtöbb rajongó sokkal többet várt ettől a lemeztől és egyszerűen csalódottak. Szeretem a Slipknotot, szívesen hallgatom, de szerintem sok újat már nem lehet alkotni az ő stílusukban.:/
2022. szept. 21. 11:15
3/7 anonim válasza:
#2.Nem az a gond, elindult a Slipknot egy olyan irányba ami nem tetszik a nagy rajongóbázisnak. KoRN is próbálkozott ilyennel, meg a BFMV is.
Majd következő albummal hírtelen "visszatalálnak" a régi útra.
Ilyen "nagy" banda esetén már nem nagyon érvényesül az alkotói/művészeti szabadság, ahol iszonyat sokat számít a pénz, a kiadói nyomás, az eladások stb.
Amúgy szerintem meg korrekt album, és pont azért jó mert nem sorlemez amit a kisujjukból kiráznak.
2022. szept. 21. 11:43
4/7 anonim válasza:
#3 "Nem az a gond, elindult a Slipknot egy olyan irányba ami nem tetszik a nagy rajongóbázisnak. KoRN is próbálkozott ilyennel, meg a BFMV is." - Magyarul csalódottak a rajongók...
2022. szept. 21. 16:22
5/7 anonim válasza:
Azért, mert ennyi embernek nem tetszik, azért kritizálják ennyien.
2022. szept. 21. 20:14
6/7 anonim válasza:
#4.Szerintem a kritika nagy részét nem rajongó írja, hanem aki átfogóan ismeri az aktuális trendet, bandákat. Ha most egyből nem olyan mint az adott banda jellemző stílus, egyből negatív többnyire és ez megfigyelhető. Nyilván hatással lesz a rajongókra is, mert úgy veszik elő az anyagot, hogy ez fixen rossz lesz ezért sem értem eleve megjelenés előtt miért dobják ki róla az irományokat...
A fanokhoz majd 30-án jut el az anyag jobban, sőt tovább megyek turné után.
Én ezért nem fogalmaznék még úgy, hogy csalódottak a rajongók.
Hozzátéve, a negatív kritika mindig erősebb hangsúlyt kap a médiában, ez egy lemeznél sincs másképpen.
2022. szept. 22. 20:08
7/7 anonim válasza:
Én még akkor nem ismertem a bandát, amikor ez az album megjelent, de utólag meghallgattam. Szerintem azért nem tetszik sok mindenkinek, mert megvolt egy stílus, amilyet a Slipknot képvisel. Ez az album eléggé más lett mint az előzőek, és kicsit megváltozott a zenei stílus. Szerintem ezért kritizálják annyian, mert ez már nem az a tipikus Slipknot, de sajnos sok minden változott a bandában, szóval valamikor kicsit változnia kellett a zenéknek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!