Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Mennyire lett rossz a Slipknot...

Mennyire lett rossz a Slipknot legújabb albuma?

Figyelt kérdés
Én 35 percig bírtam hallgatni, szerintem nagyon ötlettelen és unalmas album lett, számomra ez az eddigi legrosszabb albumuk.

2022. szept. 19. 08:07
A kérdező szavazást indított:
Nagyon rossz
Elmegy
Nagyon rossz
Kukába valóan szar
14 szavazat
 1/10 anonim ***** válasza:
91%

Elég irányított kérdésnek tűnik. Mit válasszon, akinek tetszik?

Ilyenek a politika kategóriában vannak tömegével. :D

2022. szept. 19. 09:45
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
IOWA óta mindegyik gyengébbre sikerült szerintem, hozzátéve a zene megítélése szubjektív. Meglesem mert még nem tettem, de a Grey óta egyik sem fogott meg.
2022. szept. 19. 13:18
 3/10 anonim ***** válasza:
52%
2 perc után kinyomtam. Ez oltári gyenge lett.😤
2022. szept. 19. 16:53
 4/10 anonim ***** válasza:
48%
Hallgathatlan
2022. szept. 19. 16:55
 5/10 anonim ***** válasza:
64%
Tudnak jobbat is! Minden tiszteletem annak aki 5 percig bírta
2022. szept. 19. 18:56
 6/10 A kérdező kommentje:

Egyetértek veled. Várom a véleményed az idei albumukkal kapcsolatban.

2022. szept. 20. 21:03
 7/10 A kérdező kommentje:

Én jóval tovább bírtam. 😂

2022. szept. 20. 21:04
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

#2-es vagyok.

Elég megosztó album az biztos, de ha jól emlékszem a Grey is ilyen volt.

Ezt ahhoz tudnám hasonlítani. Sokkal lágyabb lett mint a We Are Not Your Kind volt, de valahogy felszabadultabb és kevésbé izzadságszagú is.

Nem azt mondom hogy ez lett a csúcsalkotásuk, mert ez nem igaz, de jobbnak tűnik mint amit az utóbbi időben csináltak. Habár leszögezem, Slipknot is fix pont, és rossz album soha nem készült a részükről.(bár ritkán veszem elő őket, ha meg mégis akkor IOWA)

Tetszik, amúgy hogy bátrabbak lettek, alkalmaznak több helyen tempóváltás és progresszív rock elemet, kórust stb. Ideje nekik is megújulni, a WANYK úgy gondolom egy kicsit visszanyúlás volt de a sok töltelék szám miatt nem ütött akkorát(Spiders-t pl. máig nem értem tőlük, teljesen felejthető). Ez meg egészen más, kicsit most háttérbe tették a rajongók elvárásait. De lehet valami jó irányba indulnak el, ami nem viszi őket egy végtelen önismételgetésbe és bőr lehúzásba.

2022. szept. 20. 22:09
 9/10 A kérdező kommentje:
Van kettő szám is az albumon, amik nagyon hasonlítanak egymásra, szerintem a Grey album ezerszer jobb, mint ez. Ez egy értékelhetetlen trash album lett, ez van.
2022. szept. 21. 10:15
 10/10 A kérdező kommentje:
Ma végig hallgattam a lemezt és azt kell, hogy mondjam, nekem nagyon bejön. Furcsa, hogy az ember zenei ízlése negyed év alatt mennyit tud változni, de tényleg. Ki merem azt jelenteni, hogy ugyanolyan jó lett, mint az elődje. Nálam 10/10 ez az album. Valahogy megszerettem, olyan könnyed és csak úgy adja magát.
2023. jan. 26. 12:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!