Mennyire lett rossz a Slipknot legújabb albuma?
Elég irányított kérdésnek tűnik. Mit válasszon, akinek tetszik?
Ilyenek a politika kategóriában vannak tömegével. :D
Egyetértek veled. Várom a véleményed az idei albumukkal kapcsolatban.
Én jóval tovább bírtam. 😂
#2-es vagyok.
Elég megosztó album az biztos, de ha jól emlékszem a Grey is ilyen volt.
Ezt ahhoz tudnám hasonlítani. Sokkal lágyabb lett mint a We Are Not Your Kind volt, de valahogy felszabadultabb és kevésbé izzadságszagú is.
Nem azt mondom hogy ez lett a csúcsalkotásuk, mert ez nem igaz, de jobbnak tűnik mint amit az utóbbi időben csináltak. Habár leszögezem, Slipknot is fix pont, és rossz album soha nem készült a részükről.(bár ritkán veszem elő őket, ha meg mégis akkor IOWA)
Tetszik, amúgy hogy bátrabbak lettek, alkalmaznak több helyen tempóváltás és progresszív rock elemet, kórust stb. Ideje nekik is megújulni, a WANYK úgy gondolom egy kicsit visszanyúlás volt de a sok töltelék szám miatt nem ütött akkorát(Spiders-t pl. máig nem értem tőlük, teljesen felejthető). Ez meg egészen más, kicsit most háttérbe tették a rajongók elvárásait. De lehet valami jó irányba indulnak el, ami nem viszi őket egy végtelen önismételgetésbe és bőr lehúzásba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!