Carson Coma-t mennyire ismerik az emberek és kb. milyen korosztály hallgathatja őket?
Figyelt kérdés
Én a héten fedeztem fel és csak reménykedni tudok, hogy a tinik között nagyot mennek. :)2022. szept. 12. 20:36
1/9 anonim válasza:
Leginkább a fiatalok, ilyen 12-16 éves korosztály. Legalábbis az én osztálytársaim meg vannak őrülve értük, bár nem értem, hogy miért, na mindegy. Azt nem tudom, hogy mennyien ismerik őket, de szerintem vannak egy páran.
2/9 anonim válasza:
Szia! Igen, többségében 12-16 éves korosztály hallgatja őket, de ez csak az átlag. Szerintem egész sokan ismerik (én például mikor még nem hallgattam/szerettem őket akkor is tudtam körülbelül kik ők és ezzel szerintem többen vannak így). De sok mindent meg tudsz ha belépsz a "Carson komák zsibongója" nevű fb csoportba :)
3/9 anonim válasza:
munkatársam ~14-15 éves lánya is nagy rajongója, ennyit tudok
4/9 anonim válasza:
Csak a gyakorin hallottam róla, meg valami aljadék zenékkel foglalkozó cikkben láttam a nevet, szóval gondolom 10-14 évesek hallgatják, mert az ember a képlékenyebb korszakában minden puruttyaságot meghallgat.
5/9 anonim válasza:
inkább 18-25 éves korosztály. Ezért hívják sokan "Fősulis alter" bandának őket :)
Amúgy a magyar zenei színtéren üde színfolt.
7/9 anonim válasza:
Eléggé híresek lettek ebben az évben, a korosztály meg ami hallgatja az elég tág. Kb 14-22 évesek.
8/9 anonim válasza:
Leginkább fiatalok, 15-25 között… De amúgy meg mindenféle korosztályból vannak hallgatóik, azért mostmár baromi népszerűek.
Spotifyon többen hallgatják Őket mint Majkát.
YouTubeon meg mostmár 6 videójuk van ami 1 milliós megtekintést elért. A legnézettebb az 2.3 millió. 1.8 millió a második… Itthon sem ez a legtöbb nyílván, de a mainstreamben már rendesen benne vannak.
És ahhoz viszonyítva, hogy még alig van zenéjük, ez sok.
9/9 anonim válasza:
Főleg 13-17 éves alter lányok hallgatják őket és a koncerteken is mindig ők vannak. Én 19 éves lány vagyok, nem vagyok alter, szóval vannak kivételek de a többség olyan, mint amit írtam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!