Mi van manapság ezekkel a régj nagy kedvenc szkin head zenekarokkal mint pl a Fejbőr,Romantikus erőszak,Magozott cseresznye?
Figyelt kérdés
2022. szept. 12. 10:34
11/17 anonim válasza:
Azért nem hallottam róla mert szar hulladék.
A fost akarják eladni nemzeti szalagba csomagolva.
Pl kárpátia
12/17 A kérdező kommentje:
11 Az,hogy nem hall róla az ember pont,hogy 1 + jel,hogy jó lehet.
2022. szept. 12. 14:51
13/17 anonim válasza:
Jó lehet, nagyon menő büdösnácik
14/17 A kérdező kommentje:
13 Antifa hahaha
2022. szept. 12. 15:31
15/17 anonim válasza:
Azért ego van. A jó amit ismerek :D nem vagy te picit kirekesztő, antifa cimbi?
16/17 anonim válasza:
A Fejbőr megszűnt régebben. A Cserkónak pár hónapja volt az utolsó koncertjük. Feloszlottak, mert már "nincs létjogosultságuk", valahogy így fogalmaztak. A Romer koncertezik, ebben az évben 3 koncertjükön voltam, de ennél sokkal több volt nekik.
17/17 anonim válasza:
Az EF nevet váltott. Igazságos Fejbőr lettek, a romer koncertezik szerencsére csak ritkán, a magicseri meg csicska lett. Voltam a banda szülinapi koncertjén legutóbb és benyögte a mazu, hogy már nincs létjogosultsága, mert így meg úgy mindent elértek és milyen jó ez a kormány stb. Amint meghallottam el is jöttem onnan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!