Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Mit csípnek a gyerekek annyira...

Mit csípnek a gyerekek annyira ebben a Halász Juditban?

Figyelt kérdés
Még mielőtt azt írnátok hogy kérdezzem meg őket, én már próbáltam, de nem tudnak értelmes választ adni. Engem személy szerint nem érdekelne, ha nem laknék óvoda mellet úgy, hogy még csukott ablaknál is hallom. Köszönöm a válaszokat!

2022. szept. 11. 11:35
 1/8 anonim ***** válasza:
92%
Nem tudom, én sosem csíptem.
2022. szept. 11. 12:12
 2/8 A kérdező kommentje:
Én se
2022. szept. 11. 12:14
 3/8 TR75 ***** válasza:
95%

Hát, ha minden nap kikerülhetetlenül hallgatni kellene, valószínűleg a kedvenc zenéimtől is sugárban rókáznék.

Amúgy Halász Juditnak igényes zenéket írtak-írnak jó zenészek, igényesen is adják elő (annak idején pl. a Fonográf), a versek adottak.

Bár azért az első gyereklemeze (Kép a tükörben) nem is gyerekeknek készült.

Szóval nem hülyének nézik a gyerekeket (ellentétben mondjuk annó a Dolly Rollal vagy Pap Ritával, akik gyereklemezként eladott trasht csináltak).

2022. szept. 11. 13:05
 4/8 anonim ***** válasza:
71%
Nem a gyerekek szeretik őt, hanem az óvónénik szeretik rátukmálni a gyerekekre. :)
2022. szept. 11. 16:48
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Hülyeséget beszéltek. Attól, hogy ti nem tudjátok megmagyarázni, attól még a gyerekek pontosan ezen a hullámhosszon vannak. Náluk 90%-ban az első hangtól az utolsóig betalál. Amikor egy kívülálló pont úgy énekel, mintha a saját lelkükből szólna. Ez a zene létezésének a lényege, ha még nem jött volna rá valaki. Halász Juditnak komoly karizmája van a gyerekek körében.
2022. szept. 11. 20:11
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
#5 "Halász Juditnak komoly karizmája van a gyerekek körében." Is.
2022. szept. 14. 19:49
 7/8 anonim ***** válasza:

Bocsi kicsit később írok! Én már gyerekként is nagyon "csíptem" Halász Juditot. Gyönyörű hangja van, mindig felvidított, es szikrát adott belém hogy legyek én is színésznő. Mai napig járkálok az előadásaira, és nézem alakítását, hallgatom, meg panda macival alszom el (mint ahogy ő az egyik dala szerint). Csodálatos színésznő és énekesnő! Halász Judit olyan nekem mint egy kedves nagymama aki átölel és vigasztal azzal a gyönyörű hangjával ha szomorú vagyok. Egy legjobb barátnő akivel együtt sírok együtt nevetek még úgy is ha nem is tud róla. Egy Királynő akire felnézek. Aki látta az Audienciát az tudja miről beszélek. Órákig tudnék mesélni róla hogy mennyire szeretem őt! Isten tartsa ot egészségben és adjon neki rengeteg szulinapot!

16/L

2023. jún. 29. 22:23
 8/8 anonim ***** válasza:
Merre van ez az óvoda? Hallgatnám én őt egesz nap🥰
2023. jún. 29. 22:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!