Milyen zenéket szeretnek a mai gyerekek?
#5 óvodás korban már?
Ha nekem kellene mondani, akkor Baby Shark, Dance Monkey, Gumimaci (bár ez már régebbi)
Vagy kifejezetten ennek a korosztálynak szánt előadók: Alma együttes, Apacuka zenekar, Tompeti és barátai. A korábbi generációkból Halász Judit, Papp Rita, Gryllus Vilmos, Hupikék törpikék, 100 Folk Celsius is működhet, de nem biztos, hogy ismerik.
Dance Monkey...
Én a 2000-es évek elején voltam óvodás korú és máig emlékszem, hogy a Las Ketchup - Ketchup song ment valamelyik ilyen ovis rendezvényen, ami akkoriban hasonló "minőségű" felkapott szám volt...:)
Disney betétdalok, főleg az újabb filmekből, de akár a régebbiek is szóba jöhetnek.
#7 Igen, a Ketchup akkoriban megkerülhetetlen volt. Mint kicsit korábban a Macarena (mééég makarónit!) vagy pár éve a Despacito, Gangnam Style... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!