Blinkek! Ti megvagytok elégedve a pink venommal?
Figyelt kérdés
Hát elég vegyesek a vélemények. Nekem személy szerint nem ez a kedvec blacpink számom, viszont ettől függetlenül egész jó szám. Monjduk nem tudom ti hogy vagytok vele de én vagyok az egyetlen aki a refrénél az instrumentalba mindig jay park mommae-ja halatszik. Meg egy idő után elég unalmas egy dal.
Kíváncsi vagyok akkor viszont milyen lesz az album. Mondjuk... csak 8 track van úgy hogy ready for lovera már amúgy is 2 éve vártunk hogy kiadják.
2022. szept. 10. 17:07
2/3 anonim válasza:
Az eleje nagyon tetszett, aztán a chorus kevésbé. És az a ratatata rész az nagyon jó szerintem. Olyan, mintha csak az időt akarnák kitölteni. Unalmas, kb minden zenéjükben van egy ilyen rész, nem túl kreatív.
3/3 anonim válasza:
Szerintem a Pink Venom illetve a Shut Down is jól sikerült. (meg a Ready For Love is, de az új albumban még tuti vannak jó számaik, csak még nem volt időm meghallgatni 😅)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!