Van egy zene, amit egyszerűen nem tudok megtalálni. Hallottam valahol, de ott nem tetszett annyira, hogy le shazamozzam, de így utólag pár napra rá megtetszett, de a szövegéből egy mondatra emlékszem csak, és arra se pontosan. Mi lehet ez a zene?
Figyelt kérdés
Valami hasonló szövege van: “Haza hozok majd egy adag pénzt” talán az is szerepel benne, hogy “Anya, hazahozok majd egy (zsák, köteg, adag, nem tudom pontosan hogy milyen kifejezést használt a pénzre.) pénzt.” Egyébként talán rap kategória. De egy dolog biztos, hogy akárhogy próbáltam keresni, variálni a mondatot, sehogy sem találtam meg a számot.2022. szept. 9. 19:40
1/2 anonim válasza:
szerintem ez lesz, egyáltalán nem az én műfajom, egy streamben láttam/hallottam, hát véleményem szerint ritka borzalom, de kinek mi :D
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm, igen ez az. Én is teljesen más műfajt hallgatok, csak nagyon idegesített hogy nem sikerült megtalálnom. Most meghallgattam, így lenyugodtam hogy végre megvan😂😂😂
2022. szept. 10. 19:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!