Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Ossian miért lágyult fel?

Ossian miért lágyult fel?

Figyelt kérdés

Régebben sokat hallgattam őket, aztán valahogy egy időre úgymond nem volt se időm se energiám jobban zenével foglalkozni.

Most jött szembe egy nagyon új számuk:

https://www.youtube.com/watch?v=zgFHmxuKt7A

Aztán meglestem az elmúlt pár évből pár számukat, szinte mind átment ilyen lazább stílusba.

Régen meg kb ez számított egy lazább számnak

https://www.youtube.com/watch?v=ZF2Q-0v1qdA

Miért lágyultak ennyire fel? :(

2022. szept. 2. 08:48
 1/5 anonim ***** válasza:
36%
Minden metál zenekar erre a sorsra jut..
2022. szept. 2. 17:39
 2/5 anonim ***** válasza:
67%

nem fel hanem el esetleg.

2, régebben is voltak lazább számaik nemcsak acélszív , rock katonái volt.

2022. szept. 2. 22:16
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem egyetlen 60 éves sem úgy gondolkozik, ahogy 25-30 éves korában tette, ez teljesen normális folyamat.

Akkor még fiatalok voltak, a lázadók, a kitaszított rockerek, akiket a rendszer el akar nyomni és hasonlók.

Azóta letisztultak, a rendszer is változott, ők is megtalálták a helyüket a világban, már nem érzik magukat a kitaszított "Öreg rocker"-nek vagy a "Gonosz Asszony" által elnyomott férfinak például.

Ha megnézed Paksi Endre életútját, nyilatkozatait, érezheted, hogy teljesen megváltozott, más lett.

Letette az alkoholt, lefogyott, egészségesen él. És ezek a változások a zenéjére is hatással lettek.

Már trióban játszanak, nem két gitárral, tehát letisztult lett a hangzás is, ez inkább már egyszerű hard rock, mint sem heavy metal.

Hozzáteszem, nekem sem jönnek be az új lemezeik, az új számaik, én is a régi zúzdás Ossian albumokat szeretem, mert nekem is az az igazi Ossian, amivel megszerettem őket, de el tudom fogadni, hogy semmi sem állandó. Mindenki változik, ezzel a zene is.

2022. nov. 28. 20:02
 4/5 anonim ***** válasza:

Mert az emberek az életük során bejárnak egy életutat. Hatások érik, változnak.

A művészt az különbözteti mwg a rétegigényt kiszolgáló előadótól, hogy önmagát adja, a lelkéből ír. Meghatározza a zenéjét a rá ható összes inger. Elég vicces és egyben szomorú is volna, ha ugyanaz a beszólogatós, lázadó image lenne most is. Basszus, azért csak egy 60+os emberről beszélünk...

Ahol nincs változás, ott fejlődés sincs.

2023. máj. 15. 12:22
 5/5 anonim ***** válasza:
Amit belinkeltél, az Endre szólólemezéről való, nem az Ossian fémjelzi.
2023. máj. 16. 00:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!