Csak szerintem nem a régi már az Ossian?
Én ugyanígy vagyok vele, nekem is hiányzik a régi Ossian. Bár szerintem ez nem csak rájuk jellemző Pokolgép is ebbe az irányba ment, illetve Kalapács külön is szintén, először " klasszikusabb " albumokat hozott ki most szintén áttért erre a lassabb stílusra.
Egyedül talán a Rotor ami megmaradt a régi stílusnál, őket meg alig ismerik, pedig megérdemelnék szintén a hírnevet.
Kedves kérdező, és mindenki, aki ehhez hasonló kérdést tesz fel;
Te ugyan olyan vagy, mint 7-8 évvel ezelőtt? Ugyan úgy látod a világot?
Szerintem halálosan unalmas lenne, ha minden zenekar ugyanazt csinálná évtizedekig. Ha erre van igényed, hallgasd végig a Manowar meg a King Diamond életművet. Teljesen oké, hogy a kor előrehaladtával más témák foglalkoztatják az embert.
Nálam úgy működik, hogy minden albumhoz emlékek kötnek. Az életemnek egy bizonyos szakaszában ismertem meg és veséztem ki az adott albumot. Vannak olyan életszakaszok, amiket kifejezetten élveztem, azoknak az albumoknak az idejébe szívesen visszamennék. Szóval nem a régi xy zenekar hiányzik valójában, hanem az emlékek, amik az albumhoz fűznek.
Akkor hallgass German Thrash metalt, ők azért újítottak is.
Sosem értettem ezt a sírást, annyi zene van hogy 10 élet sem lenne elég akkor miért kell erőltetni olyat ami nem tetszik?!
Keress mást, nézelődj stb.
Kb. ezt amit írtál fel lehet tenni tetszőleges bandára, pl. In Flames-re akik szerintem sokkal nagyobbat estek a lejtőről mint az Ossian/Tankcsapda összesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!