Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Csak szerintem nem a régi már...

Csak szerintem nem a régi már az Ossian?

Figyelt kérdés
Őket nagyon szerettem egészen kb 7-8 évvel ezelőttig, de már teljesen áttértek erre az érzelmes, lassú lírai vonalra, a legutolsó lemezüket végig sem tudtam hallgatni, nem kínoztam vele tovább magam. Ez nem metal, rockból is a gagyibb fajta. A korral jár vajon az, hogy mindenki lassú, melankolikus zenét akar játszani, lírai albumokat kiadni, meg akusztikusra hangszerelni a régi dalokat? Hol marad az igazi metal?

2022. máj. 29. 02:14
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
88%

Én ugyanígy vagyok vele, nekem is hiányzik a régi Ossian. Bár szerintem ez nem csak rájuk jellemző Pokolgép is ebbe az irányba ment, illetve Kalapács külön is szintén, először " klasszikusabb " albumokat hozott ki most szintén áttért erre a lassabb stílusra.

Egyedül talán a Rotor ami megmaradt a régi stílusnál, őket meg alig ismerik, pedig megérdemelnék szintén a hírnevet.

2022. máj. 29. 02:20
 2/19 A kérdező kommentje:
Talán még a Pokolgép valamennyire metal maradt, bár nekem ők Rudán kiválásával megszűntek létezni. A mostani énekes hangja finoman szólva sem a kedvencem.
2022. máj. 29. 02:26
 3/19 anonim ***** válasza:
97%

Kedves kérdező, és mindenki, aki ehhez hasonló kérdést tesz fel;

Te ugyan olyan vagy, mint 7-8 évvel ezelőtt? Ugyan úgy látod a világot?

2022. máj. 29. 04:57
 4/19 anonim ***** válasza:
62%

Szerintem halálosan unalmas lenne, ha minden zenekar ugyanazt csinálná évtizedekig. Ha erre van igényed, hallgasd végig a Manowar meg a King Diamond életművet. Teljesen oké, hogy a kor előrehaladtával más témák foglalkoztatják az embert.

Nálam úgy működik, hogy minden albumhoz emlékek kötnek. Az életemnek egy bizonyos szakaszában ismertem meg és veséztem ki az adott albumot. Vannak olyan életszakaszok, amiket kifejezetten élveztem, azoknak az albumoknak az idejébe szívesen visszamennék. Szóval nem a régi xy zenekar hiányzik valójában, hanem az emlékek, amik az albumhoz fűznek.

2022. máj. 29. 07:22
 5/19 anonim ***** válasza:
44%
A Tankcsapda sem a régi
2022. máj. 29. 10:41
 6/19 A kérdező kommentje:
A Tankcsapdát szándékosan nem hoztam ide, de egyébként igen, De ők szándékosan építettek magukat populárisabb bandává. Az Ossian azért egy más kategória. Őket nem nyomják orrba szájba. Az Ossian esetében nem azt mondom, hogy a gondolataiknak ugyan annak kène lennie, konkrétan a zenei stílusról beszélek, nem a szövegekről.
2022. máj. 29. 10:48
 7/19 anonim ***** válasza:
31%

Akkor hallgass German Thrash metalt, ők azért újítottak is.

Sosem értettem ezt a sírást, annyi zene van hogy 10 élet sem lenne elég akkor miért kell erőltetni olyat ami nem tetszik?!

Keress mást, nézelődj stb.

Kb. ezt amit írtál fel lehet tenni tetszőleges bandára, pl. In Flames-re akik szerintem sokkal nagyobbat estek a lejtőről mint az Ossian/Tankcsapda összesen.

2022. máj. 29. 11:28
 8/19 A kérdező kommentje:
Nem is hallgatom az új Ossiant. Nekem csalódás és ennyi. Aki szereti, hallgassa. Pontosan más bandákat hallgatok vagy előveszem a régi CD-ket és azokat hallgatom. Mondjuk én pont az az Ossian rajongó voltam, akinek jobban tetszett az újkori 1998 utáni, (Árnyékból a fénybe album a favorit)mint a Maróthy korszak, tehát azzal sem lehet vádolni, hogy nem tudom elfogadni a változást.
2022. máj. 29. 11:52
 9/19 anonim ***** válasza:
67%
Szerintem addig volt igazán jó az Ossian, amíg Maróthy Zoli benne volt.
2022. máj. 29. 13:37
 10/19 anonim ***** válasza:
100%
Ha meg ugyan azt játszanák 10 évig, akkor az lenne a kérdés "szerintetek is dög unalmas már xy banda?"
2022. máj. 29. 18:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!