Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Csak szerintem nem a régi már...

Csak szerintem nem a régi már az Ossian?

Figyelt kérdés
Őket nagyon szerettem egészen kb 7-8 évvel ezelőttig, de már teljesen áttértek erre az érzelmes, lassú lírai vonalra, a legutolsó lemezüket végig sem tudtam hallgatni, nem kínoztam vele tovább magam. Ez nem metal, rockból is a gagyibb fajta. A korral jár vajon az, hogy mindenki lassú, melankolikus zenét akar játszani, lírai albumokat kiadni, meg akusztikusra hangszerelni a régi dalokat? Hol marad az igazi metal?

2022. máj. 29. 02:14
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem hiányozna az embereknek ami régen volt, akkor fel se merülnének ilyen kérdések.
2022. máj. 29. 18:45
 12/19 anonim ***** válasza:
64%
Jó öreg Repatarurgyán milyen szép is volt.
2022. máj. 29. 20:11
 13/19 A kérdező kommentje:
Márhívó
2022. máj. 29. 22:22
 14/19 anonim ***** válasza:

Kész szerencse, hogy nem a régi már. Ez csak azt mutatja, hogy nem ragadtak le egy ponton. Változás nélkül fejlődés sincs.

Ne várd azt, hogy egy 60+os embert ugyanazok a dolgok foglalkoztassák, mint egy 30 évest! Minden ember bejár egy életutat és rengeteg hatás éri. A művész pedig ezeket a hatásokat a művészetében jeleníti meg.

2023. máj. 15. 12:29
 15/19 anonim ***** válasza:
51%
A Metallicának még idén is sikerült egy kiváló albumot összerakni, pedig 60 körül járnak ők is.
2023. máj. 15. 12:40
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

Azért a kiválótól messze van, legyen átlagos és leginkább magukhoz képest az.

Fekete album óta ők sem váltják meg a világot.

2023. máj. 15. 12:46
 17/19 anonim ***** válasza:

"A Metallicának még idén is sikerült egy kiváló albumot összerakni, pedig 60 körül járnak ők is."

Hogy kinek, mi a kiváló, ez egyéni ízlés kérdése, hitvitába meg felesleges belemenni.

Szerintem nem igazán érted a lényeget.

Mindenki más életutat jár be. Mindenkit más hatások érnek. Hogy egyéb tényezőkről ne is beszéljek...

2023. máj. 15. 13:18
 18/19 anonim ***** válasza:
91%

Az új Metallica album óvatosan fogalmazva is átlagos. Semmi bravúr nincs venne, itt-ott a "már hallitzam valahil ilyet" érzést erősítu, de egyetlen pillanata sincs, ami emlékezetessé teszi. Koncerten lehet rá hajat rázni. Kb ennyi. A szövegvilágát tekintve pedig inkább hagyjuk. Hizeltelen, hogy valaki 60 évesen ilyen témakörben mizogjon. Ők pont arra példa, amiz mondtam: változás nélkül nincs fejlődés.

Ők akaratlanul, vqgy kényszetesen, de megragadtak egy ponton. De igazából nem szólnak már semmiről sem.

2023. máj. 15. 13:27
 19/19 anonim ***** válasza:

Igazából a fő problémát az okozza, hogy nincs Hetfield mögött egy olyan banda aki meg tudná valósítani azt amit szeretne.

Mustaine mindig kivágta az embereit, ha úgy érezte nem megfelelőek. Nem azt mondom az követendő példa, de itt már nyugodtan el lehetett volna gondolkozni egy dobos + szólógitáros cseréjén, gyakorlatilag bármelyik feltörekvő bandában jobb zenészek vannak. Lars és Kirk totál ki van égre és ez rontja el az album összképét.

Hozzátéve ez a Metallica név alatt megengedett, de ha most akar valaki így feltörni a 0-ból nagyon nem fog menni...

Amúgy én a ReLoad-t ezek után megvédeném, mert még az is klasszisokkal jobb album az utóbbi 2-nél, mert ott legalább a dalok jöttek, itt már csak azok sem igazán.

2023. máj. 15. 13:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!