Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Hogyan tanulhatok hatékonyan...

Hogyan tanulhatok hatékonyan online elektromos gitáron?

Figyelt kérdés
Jelenleg ott tartok, hogy lefogok a bal kezemmel kettő vagy három húrt és csak azokat pengetem meg jobb kézzel. Ezeket váltogatom. Megyek feljebb és lejjebb. Milyen jó online tanulási lehetőség lenne? Alapi István gitársuli többi része fenn van valahol, mert youtube-on csak az első részt látom. Vagy esetleg Számadó Csaba? Elkezdtem Tankcsapda dalokat is gyakorolni, meg AC DC thunderstruck, de nekem nem az lenne a fontos, hogy más számokat játszak el, hanem saját dalokat szeretnék írni? Dalszövegeim már vannak. Az igaz, hogy akkordokat ne használjak elektromos gitáron, mert szarul hangzik? Mert akkordokat tudok sokat. A barrés akkordokat se lehet használni elektromos gitáron? Marad az, hogy amelyin húrokat lefogok bal kézzel, csak azokat pengetem jobb kézzel?

2022. aug. 29. 15:26
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%
Justin guitar YouTube csatornáján vannak hasznos dolgok elektromos gitározáshoz.
2022. aug. 31. 08:00
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!