Csak én vagyok úgy, hogy ki nem állhatom a Margaret Island zenekart?
Figyelt kérdés
Nem tudom, a nő maga teljesen unszimpatikus, a beszéde és a hangja szintén, a zenéjük se tetszik, a szövegek se.
Tudom elég sokan szeretik őket, ti hogy vagytok velük?
2022. aug. 27. 10:56
1/8 anonim válasza:
Fogalmam sincs ki ő/ők, mert ami nem érdekel, azzal nem kell foglalkozni. Javaslom ugyanezt neked is, ahelyett hogy azzal hergeled magad hogy még a neten is kérdést írogatsz ki a témában.
2/8 anonim válasza:
Én kedvelem őket. De ha neked nem tetszik, ne hallgasd. 🙂
3/8 anonim válasza:
A kamu akcentusal éneklés elég gáz
4/8 anonim válasza:
Akkor minek hallgatod őket? Fogalmam sincs kik ezek, így nem is zavarnak.
6/8 anonim válasza:
Én sem szeretem az ilyesmi zenét, de nem nyitok róla vitát, mert másnak örömet okoz, akkor meg csinálják csak a dolgukat. Egyáltalán, szerintem teljesen fölösleges arról beszélni, hogy ki milyen zenét utál. Arról van értelme beszélni, ki mit szeret. Egyedüli kivétel, ha olyan zenekarorkról van szó, amiknek a létezése egy káros jelenség része, olyankor meg kell fogalmazni az ellenérzést.
7/8 anonim válasza:
Borzalmas orrhangja van, klisés szövegekkel. Egy rakat sz.r szerintem is. Nyilván nem hallgatom,de megy a rádióban és épp más hallgatja,nem fogom kinyomni.
8/8 anonim válasza:
én nagyon szeretem őket. Szerintem ha nem szereted ne foglalkozz velük:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!