Szerintetek sem olyan jó a Margaret Island, mint régebben?
Figyelt kérdés
Én kifejezetten szerettem Viki sajátos kiejtését, a hangját, de lehet, hogy énekelni tanult, mert másképp énekel, élesebben jönnek ki a szavak, de a dallamok is erőltetettebbek,összességében nincs az a régi bája, mint az első két album idején.2021. szept. 3. 20:24
1/10 anonim válasza:
Amióta kiderült hogy egy undorító gyáva kis pcsa azóta nem is hallgatom őket. Kár pedig szerettem őket amikor feltűntek
2/10 anonim válasza:
1
Mi történt?
Amúgy soha nem értettem,mit szeretnek benne. Nekem a szövegek gagyik a csaj hangja meg valami fertelem. Mintha folyton meg lenne fázva vagy befognák az orrát.
3/10 anonim válasza:
Fikázta tolvai renit ne értsd félre nem csípem, nekem túl sok meg szerintem a hangja se jó. De ez a viki el akart küldeni valami barátnőjének egy képet róla ami úgy hívta hogy csöcsös maugli de amilyen béna volt véletlen pont reninek küldte el. Utána meg írkált neki hogy jajj nem ez csak egy vicc meg nyalizott egyből hogy ő mekkora rajongója. Hogy ha már elbaltázta az üzenetet akkor vállalta volna fel hogy bocs vagy valami, nem ő még inkább nekiállt benyalni neki mintha nem azzal is magát hozta volna még cikibb helyzetbe. És akkor még a reni lett a hibás mert nyilvánosságra hozta az üzenetet. Nagyon gáz és gyáva húzás volt a vikitől szerintem. Legalábbis nálam ezzel elásta magát
4/10 anonim válasza:
3
Fú ez tényleg kínos. Nem is hallottam ezt. :)
5/10 anonim válasza:
Kedves kérdező, én is jobban szerettem őket a két első évben. Akkor meg fogott a zenéjük, ma már sajnos nem igazán.
7/10 anonim válasza:
Én nem szeretem őket. Illetve feltűnt, hogy mezítláb van színpadon, ami Siklósi Örs védjegye volt..🙃
8/10 anonim válasza:
Ruzsa Magdi is mezítláb szokott koncertezni...
9/10 anonim válasza:
Én nagyon szeretem őket, sztem Vikinek irtózat jó a hangja 💗
10/10 anonim válasza:
Szerintem sose volt jó, Viki hangjától a falnak megyek. Sajnos a rádióban néha játsszák, azonnal elkapcsolom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!