Blackpink debut szám?
Figyelt kérdés
Most akkor mi a blackpink debut száma?mert sokan azt mondják hogy a Whistle de én úgy tudtam hogy a boombayah.mindenhol mást írnak.
Szerintetek melyik?
2022. aug. 25. 23:54
A kérdező szavazást indított:
Boombayah
Whistle
14 szavazat
2/9 anonim válasza:
1-es válaszoló vagyok.
Biztos hogy a Whistle, hiszen ha beírom a Googlebe hogy "Which was the first blackpink music", akkor mindig a whistle-el kezdi. De gyorsan visszanézem az instájukat, hátha van valami nyom.
3/9 anonim válasza:
Előző vagyok.
Hát..... Legelőször egy Boombayah-s képet posztoltak, utána pedig egy Whistle-eset. Szóval most én sem tudom hogy mi az igazság. 😅
Na de mind1, én a Whistleben hiszek.
4/9 anonim válasza:
Na már tudom! Előző vagyok ismét.
A Boombayah-t 4 másodperccel a Whistle előtt adták ki, és a Boombayah volt a hivatalos debüt zene!
Remélem hogy mostmár tudtam segíteni! 😊
6/9 anonim válasza:
Én is úgy tudom hogy hivatalosan két debut daluk van, de általában a Boombayah-t emlegetetik az emberek debütnek (legalább is ahol én láttom)
7/9 anonim válasza:
a valaszt nagyon egyszeruen megtalalod. Görgess le a yt feltöltések között és látni fogod higy a Boombayah előbb került feltöltésre. :)
8/9 anonim válasza:
Én is a Boombayah-ban hittem és mostmár mégjobban abban hiszek:)
9/9 Ambrus Lonci válasza:
A filmben van hogy először a boombayah ál akartak debütálni de végül a whistle a debüt daluk.És azzal debütáltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!