Mi lehet ennek az effektnek a neve? Vagy hol találhatnék még ilyen számokat?
Figyelt kérdés
Eddig két zenénél tűnt fel, hogy csak emiatt hallgatom:
1. MARGE - Váratlan Nyár
https://www.youtube.com/watch?v=G7cOCorvlnw
itt már az elején is ez megy
2.Major Lazer - Get Free ft. Amber of the Dirty Projectors
itt is, de 1:12-nél (a link is oda visz) még egy fokkal jobb lesz (aztán 2:29-nél szintén)
Ha bárki tud ezzel kapcsolatban segíteni, ne habozzon! Lehet, hogy semmiségnek tűnik, de tényleg érdekelne bármilyen részlet ezzel az effekttel / hanggal kapcsolatban:D
Köszi előre is!
2022. aug. 17. 17:10
1/4 anonim válasza:
Ez vagy egy tompábban ekvalizált, tompítva pengetett gitár (esetleg ukulele), vagy egy ezen alapuló hangminta. Mute guitar strum szavakkal szerintem találsz még hasonlót.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! 😊 Először nekem is valami gitár féle ugrott be, de ez túl "mesterségesnek" tűnt, hogy az legyen.
2022. aug. 18. 09:01
3/4 anonim válasza:
Szerintem nem gitár, hanem valami "szintetizátor" hang. Nekem inkább tűnik valami tompa marimbának vagy egyéb ütős hangszernek.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm neked is!
Igyekszem utánanézni, hátha előrébb jutok és találok valamit
2022. aug. 18. 23:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!