Hogy találhatnék meg egy zenét egy rossz minőségű hangfelvétel alapján?
Ma egy élő videó (live) alatt ment egy zene (szerintem orosz volt de nem biztos), próbáltam Shazammal megkeresni, de nem ismerte fel. A végén kb 1 percet fel tudtam venni, de sajnos aki az élő videót csinálta sokat belebeszélt. Ez alapján az egy perc alapján viszont a Shazam meg további 3-5 hasonló alkalmazás amit letöltöttem megint csak nem boldogul.
Mit tudnék tenni? Valami jó zeneszerkesztő programmal (még nem használtam soha) le lehetne vágni vagy némítani a fickót aki beszél? Akkor csak a zene hallatszódna a hangfelvételen, úgy már szerintem sikerülne valamelyik alkalmazással felismerni.
Köszönöm előre is s segítséget!
Igen, gondoltam erre is.
Mit javasolnál Iphone hangfelvétel megosztására, hogy itt elérhető legyen egy link formájában?
Végülis úgy néz ki sikerült:
Nekem működik.
Előre is köszönöm annak, aki belehallgat, és tud segíteni.
(amit a csávó a háttérben művel arra no comment, valami élő rovarokat akart megenni, én csak a zene miatt mentem rá egyáltalán...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!