Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Mi a véleményetek az idén...

Mi a véleményetek az idén berobbant, Pogány Induló nevű rapperről?

Figyelt kérdés

Ma véletlenül egy tik tokos videónál botlottam a Gettó csirke című számába, amire azonnal rákerestem és a többi számát is elkezdtem hallgatni. Úgy gondolom, nagyon tehetséges, feltörekvő rapperről van szó, aki végre feléleszti a magyar rapet!

Sub Bass Monster óta részemről nem volt egy olyan rapper sem, akire azt mondom, hogy tényleg nagyon tehetséges és szívesen hallgatom... A magyar rap hosszú évek óta hanyatlóban van...

Ám, azt gondolom, ez a mindössze 17 éves fiatal srác még sokra viheti a rap szakmában!

2022. aug. 16. 20:41
 1/3 anonim ***** válasza:
40%
Minden toktokon berobbant repperről rossz a véleményem.
2022. aug. 16. 20:44
 2/3 A kérdező kommentje:

Nem ott robbant be, hanem ott tette ki valaki a videója alá az egyik számukat!

YouTube - on van fent jó pár videójuk!

2022. aug. 16. 20:51
 3/3 anonim ***** válasza:
91%

Én még tiktokos felkapottsága előtt találtam rá, de azt kell mondjam hogy részemről is le a kalappal előtte.

Tökéletesen érezhető a munkásságán az underground és az old school vonal megléte. Én azon lepődtem meg, amikor kiderült hogy külföldiek helyett 99%ban hazai előadókon nőtt fel. A "gyerek" konkrétan egy őstehetség, ha lehet így fogalmazni.

Itthon hiánypótlóak az olyan zenészek mint, ő is. Bár tudnék még sok, vagy több nevet is mondani, de sokak sajnos túlságosan is az "alulértékeltségbe" maradtak, így vannak akikről az emberek nagyrésze valószínűleg még soha nem szerzett tudomást és ennek fejében meg sok ilyen jellegű előadónak elég rövid lett a pályafutása ebbe a műfajba.

Meg hát vannak azok akik még mindig jelen vannak a média platformjain, de már egyáltalán nem azt hozzák vissza, mint anno. (Pl BeerSeeWalk is)

2022. aug. 18. 14:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!