Most kezdenék gitározni tanulni. Milyen gitárt vegyek? Hobbi szint
Figyelt kérdés
30eves lány vagyok. Steretek ( és tanultam énekelni) ezért szeretnék annyira megtanulni gitározni, hogy tudjam magam kísérni ( főleg népdalok ) ehhez hobbi szintű zenélgetéshez milyen gitárt ajánlanátok? ( kb 60-70 000ig)2022. aug. 16. 12:17
11/14 anonim válasza:
Hú de még tudod mondani a frankót le a kalappal!
12/14 anonim válasza:
Nekem bejöttek az üreges testű elektromos gitárok a könnyed stílushoz, persze ha a kérdező inkább ragaszkodik a tradicionális akusztikus/klasszikus hangszerekhez akkor minden bizonnyal az lenne a legjobb választás. Ebből pedig van választék bőven ami jó.
13/14 anonim válasza:
Erre volt jó ez a kérdés, hogy nagy arcot csináljatok magatoknak. A kérdező bele se szagol, hogy hogyan alázzátok egymást. Vagy azon röhög. Tudósok. Az FB realtime kapcsolat többszáz userrel,míg itt van 2-3 okos, akik észt osztanak, mintha náluk lenne a témához vágó szentgrál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!