Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Spotify Deezer vagy Tidal ?

Spotify Deezer vagy Tidal ?

Figyelt kérdés

Ti melyiket használjátok?

Én használtam a Spotifyt 3 hónapig de áttértem Tidal HiFi re a jobb minőség miatt és még olcsóbb is (1499ft/hó)

2022. aug. 6. 18:17
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
#10 pontosítanék, partybox 310, nem 510
2023. jan. 4. 17:50
 12/15 anonim ***** válasza:
#10 Hát ha 30 és 60 fps között nem veszed észre a különbséget akkor menj el szemészhez. Egy egészséges szemű ember 80-120 hertzet simán képes látni... a 240es monitor pedig nyilván parasztvakítás.
2023. jan. 4. 21:43
 13/15 anonim ***** válasza:
Én nem azt értettem, hogy hangerőben tud szólni, hanem, hogy minőségben. Nyilván a mai túl basszusozott zenékhez vannak kitalálva, vagy fordítva, hogy a zene van a hangszóróhoz kitalálva. Ha meghallgatsz egy 1990 előtt készült klasszikusabbnak nevezhető rock vagy blues vagy disco, bánom is én, dalt, nem fog olyan jól szólni rajta. Fordítva viszont szinte minden esetben működik a dolog. A mai zenék jól szólnak a régi rendszereken is. Az meg, hogy nem sztereó és ennek a mellékhatásai, azt nem is részletezem.
2023. jan. 5. 18:31
 14/15 anonim ***** válasza:

Nekem van 2 db Partybox Ultimate-em (együtt kb 1 millió) meg 2 db Partybox 310-esem (együtt kb 400 ezer).

Ennek ellenére nem sértődöm meg, ha valaki azt mondja rájuk, hogy szar, mert el tudom fogadni, hogy miért mondja. Pl ha szereti az élőzenét, azaz, ha arra van igénye, hogy egy hangfal a lehető leg élethűbb minőségben játsszon vissza valamit, akkor tényleg nem partyboxot keres. Nem is erre lett kitalálva, és ezzel nincs is semmi baj.

A partyboxok arra lettek kitalálva, hogy aki nem "audiofil", de szereti a zenét, és azt ha az erőteljesen szól, esetleg szeretné magával hordozni, mondjuk egy tengerpartra, vagy kosárlabda pályára és élvezni társasággal a zenét, arra tökéletesen megfelel.

Komoly zenét meg koncertfelvételeket nem JBL Partyboxról kell hallgatni. Ez kb olyan, mintha valaki a lágy, csendes, nyugodt közlekedést egy sportautóban keresné. Az vegyen Rolls Royce-ot, vagy Maybach-ot.

Aki viszont pl dubstepet, electro zenét, modern pop zenéket akar hallgatni hangosan, netalántán el akarja vinni magával és csapni egy bulit, arra jobb lesz egy Partybox, mint egy fullos hifi rendszer, amit nagyon hordozni sem lehet, és a basszusa sem üvöltő, hanem egyenletes, kifinomult minden tartományban.

Peace

nov. 18. 01:37
 15/15 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok. A Hardbass-ot nem is említettem. :D
nov. 18. 02:09
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!