Spotify Deezer vagy Tidal ?
Ti melyiket használjátok?
Én használtam a Spotifyt 3 hónapig de áttértem Tidal HiFi re a jobb minőség miatt és még olcsóbb is (1499ft/hó)
Nekem van 2 db Partybox Ultimate-em (együtt kb 1 millió) meg 2 db Partybox 310-esem (együtt kb 400 ezer).
Ennek ellenére nem sértődöm meg, ha valaki azt mondja rájuk, hogy szar, mert el tudom fogadni, hogy miért mondja. Pl ha szereti az élőzenét, azaz, ha arra van igénye, hogy egy hangfal a lehető leg élethűbb minőségben játsszon vissza valamit, akkor tényleg nem partyboxot keres. Nem is erre lett kitalálva, és ezzel nincs is semmi baj.
A partyboxok arra lettek kitalálva, hogy aki nem "audiofil", de szereti a zenét, és azt ha az erőteljesen szól, esetleg szeretné magával hordozni, mondjuk egy tengerpartra, vagy kosárlabda pályára és élvezni társasággal a zenét, arra tökéletesen megfelel.
Komoly zenét meg koncertfelvételeket nem JBL Partyboxról kell hallgatni. Ez kb olyan, mintha valaki a lágy, csendes, nyugodt közlekedést egy sportautóban keresné. Az vegyen Rolls Royce-ot, vagy Maybach-ot.
Aki viszont pl dubstepet, electro zenét, modern pop zenéket akar hallgatni hangosan, netalántán el akarja vinni magával és csapni egy bulit, arra jobb lesz egy Partybox, mint egy fullos hifi rendszer, amit nagyon hordozni sem lehet, és a basszusa sem üvöltő, hanem egyenletes, kifinomult minden tartományban.
Peace
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!