Zoltán Erika Hangunk célba ért című albumához hogy lehet legálisan hozzájutni?
Figyelt kérdés
A Google-lal kerestem, de az csak a Discogs-ra ad találatot, vagy ahol a CD kapható, ott nem lehet 30000 Ft alatt megvenni. A Deezer-ön nem található meg. Nagyon szeretném megvenni, de nem akarom, hogy az anyukám mérges legyen.
Ha én kihirdetem az interneten (pl. Jófogás) 3000 Ft-ért a CD-imet, akkor senki sem veszi meg.
2022. aug. 4. 14:09
2/8 A kérdező kommentje:
Ez csak egy dal. Szeretném megvenni a CD-t!
2022. aug. 6. 15:43
3/8 A kérdező kommentje:
Az eladó 50000 Ft-ért akarja eladni. Máshonnan szeretném megvenni, de a Google más egyéb helyre nem ad találatot.
2022. dec. 26. 17:24
5/8 A kérdező kommentje:
Válasz 4-esnek: a kedvenc énekesnőmről van szó. Zoltán Erika a Zoénak az anyukája.
2023. jan. 3. 19:43
6/8 anonim válasza:
Ha a Google nem talál olyan oldalt, ahol árulják (a fentin kívül), akkor feltételezhető, hogy már nem árulják fizikai hordozón a dalait.
7/8 anonim válasza:
Itt 44 euró (17-18 ezer forint) a legolcsóbb példány:
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
2023. jan. 12. 16:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!