Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Mik most a top zenék a fiatalo...

Mik most a top zenék a fiatalok között?

Figyelt kérdés
Szeretnék picit felfrissülni a témában. Érdekelne, milyen magyar és külföldi zenéket hallgatnak most a fiatalok, olyan 12-13-tól mondjuk 20-25-ig. Linkelnétek párat? Szívből köszönöm!

2022. júl. 29. 22:44
 1/5 anonim ***** válasza:
2022. júl. 29. 22:52
 2/5 anonim ***** válasza:
2022. júl. 30. 11:44
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Blackpink

Twice

Red Velvet

Aespa

Itzy

Brave Girls

Nmixx

Purple Kiss

számai

2022. júl. 30. 12:14
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

187 Strassenbande

Capital bra

Raf camora

Samra

Eno

Mero

Bushido

<3

2022. júl. 31. 13:53
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

nem tudom a tobbi velem egykoru mit hallgat. De el tudom mondani amit en es a barataim.

Van egy baratom aki mar tobb eve koreai popzenet hallgat, neki mas az izlese. De nagyjabol mostanaban a magyar alternativ zenekre vagyunk rakattanva, 30Y, kispal, elefant, carson coma etc.

Kulfoldiek kozul, Mindless Self Indulgence, my chemical romance, radiohead, slipknot, weezer, meg par indie pop eloado is nepszeru nalunk mint lana del rey, mitski, cavetown, tv girl etc

remelem segitettem:)

2022. aug. 2. 19:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!