Mik most a top zenék a fiatalok között?
Figyelt kérdés
Szeretnék picit felfrissülni a témában. Érdekelne, milyen magyar és külföldi zenéket hallgatnak most a fiatalok, olyan 12-13-tól mondjuk 20-25-ig. Linkelnétek párat? Szívből köszönöm!2022. júl. 29. 22:44
1/5 anonim válasza:
2/5 anonim válasza:
3/5 anonim válasza:
Blackpink
Twice
Red Velvet
Aespa
Itzy
Brave Girls
Nmixx
Purple Kiss
számai
4/5 anonim válasza:
187 Strassenbande
Capital bra
Raf camora
Samra
Eno
Mero
Bushido
<3
5/5 anonim válasza:
nem tudom a tobbi velem egykoru mit hallgat. De el tudom mondani amit en es a barataim.
Van egy baratom aki mar tobb eve koreai popzenet hallgat, neki mas az izlese. De nagyjabol mostanaban a magyar alternativ zenekre vagyunk rakattanva, 30Y, kispal, elefant, carson coma etc.
Kulfoldiek kozul, Mindless Self Indulgence, my chemical romance, radiohead, slipknot, weezer, meg par indie pop eloado is nepszeru nalunk mint lana del rey, mitski, cavetown, tv girl etc
remelem segitettem:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!