Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Kinek milyen emlékeket idéz...

Kinek milyen emlékeket idéz fel ez a zene?

Figyelt kérdés

Én pont akkor voltam kamasz mikor ez a zene nagyon ment. Úgyhogy engem a bulizós időszakomra emlékeztet.

[link]

2022. júl. 24. 22:09
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Életemben nem hallottam még, úgyhogy semmilyet.
2022. júl. 24. 22:12
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
A reklámban előtte a California Dreaming ment amit nagyon szeretek, úgyhogy egy pillanatra megszólítottnak éreztem magam, de az utána jövőt sose hallottam.
2022. júl. 24. 22:24
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Reklámban nekem a Toyota jött, gondolom, mert azokat nézegetem mostanában, venni akarunk egyet.

Életemben nem hallottam ezt a zenét.

2022. júl. 24. 22:35
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
2004-ben ugyan éltem már.Nem is voltam csecsemő.De arra nem emlékszem,hogy ez a dal hatalmas sláger lett volna.
2022. júl. 24. 22:38
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
A hirdetésblokkoló bővítménynek hála nekem még reklám sem volt, ami nosztalgikus lehetett volna. A dalt én sem ismerem, de ez a fajta hangzásvilág az általános iskolai zenés rendezvényeket juttatja eszembe, melyeknek akkoriban passzív elszenvedője voltam, majd egy teljes évtizedig egyáltalán nem gondoltam rájuk, míg végül a 1000 Gecs című album pár éve emlékeztetett rá, hogy ez a fajta zene létezett.
2022. júl. 24. 23:05
 6/7 anonim ***** válasza:
15%
a tipikus panelproli életet juttatja eszembe, ahol az élet értelme a sörözés, a kozmetikus, meg az esti Barátok közt
2022. júl. 25. 19:32
 7/7 anonim válasza:
100%
Nem ismerem
2022. júl. 26. 22:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!