Van olyan zeneszám amit azért nem hallgatsz mert olyan régi emlékeket/személyeket idéz fel amiket nem szeretnél?
Figyelt kérdés
Melyik szám az és mit kötsz hozzá?2018. febr. 7. 00:27
1/4 anonim válasza:
2/4 anonim válasza:
Nem. A zene sokkal fontosabb. Nem hagyom, hogy valami nyomorék, vagy esemény, aminek objektíve semmi köze sincs a zenéhez, elrontson nekem egy számot, amit imádok. Nekem is volt olyan, hogy egy konkrét számhoz hozzákapcsolódott egy nagyon rossz emlék, de idővel elmúlik a kapcsolat.
3/4 laji2 válasza:
Azért néha bizony évtizedekbe telik. Haldokló apám mellett ültem, a karosszék karfáján, egymás után játszatta velem újra meg újra a lemezjátszón a "Hull az elsárgult levél"-t. Ennek 30 éve; már nem sírok, de még nehéz hallgatnom.
4/4 A kérdező kommentje:
részvétem, kedves utolsó
2018. febr. 23. 23:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!