Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Csak szerintem egy $z4r az...

Csak szerintem egy $z4r az utóbbi időben a kpop dalok 99.9999%-a?

Figyelt kérdés
Mindegyik előadó műve egy csalódás. Nagyon durván kell erőltettem, hogy kicsit is élvezzem a dalokat. Szerintetek is így van? (Már hallom is, ahogy Kis Pistike a favágó utca 3-ból írja, hogy eddig is rossz volt minden Dél-koreai zene)

2022. júl. 17. 14:08
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%

#8 vagyok

Dreamcatcher, na ők is zseniálisak. A KARD is nagyon jó speciel, legalábbis szerintem.

2022. júl. 21. 13:25
 12/25 anonim ***** válasza:
85%

#8 vagyok ismét.

Meg amin nem tudok túljutni, az a hype a BlackPink körül. Nem utálom őket, nem rossz banda, félreértés ne essék. De semmi extra, az utóbbi dalaik pl szinte ugyanolyanok. Szimplán egy újgenerációs 2NE1, csak szebb tagokkal, gyengébb vokállal és rappel.

2022. júl. 21. 13:29
 13/25 anonim ***** válasza:
89%

Oh igen, Kard-nak is vannak nagyon jó számaik😍

Meg amúgy is jó néha hallani fiú-lány vegyes zenéket a kpopban, nem túl gyakori🥲

2022. júl. 21. 14:45
 14/25 anonim ***** válasza:
100%

Hmm, nem is jut más eszembe rajtuk kívül...

Hacsak nem számítjuk azt az IVE&OhMyGirl&Cravity collab számot😂

2022. júl. 21. 14:46
 15/25 A kérdező kommentje:

Látom van itt egy-két dc fan. Az ő zenéjüket is kommentálnám xd

Szóval a legújabb albumuk elég gyenge volt. A egyetlen egy dal tetszik belőle, és az sajnos nem a title track. Hallatszik, hogy a nagyközönség számára íródott, és be is jött a taktika, hiszen díjat nyertek vele. Ennek az a szomorú következménye, hogy a továbbiakban is hasonló dalokat fognak gyártani :I

2022. júl. 21. 20:17
 16/25 anonim ***** válasza:
77%

Én elsősorban most a legujjabb Debütöknél érzem hogy konkrétan ctr c, ctr v. A koncepció mindenhol ugyan az (Girl Chrus). Hiányoznak a változatosabb dalok amik színt vittek a Kpop világába.

Hátha nem soká kapunk egy egyedi mégis minőségi bandát.

2022. júl. 21. 20:41
 17/25 A kérdező kommentje:
16-os egyetértek
2022. júl. 21. 23:36
 18/25 anonim ***** válasza:
100%
Mindigis jók voltak és jók is lesznek, zseniálisak egy szóval. Nem értem mi ezen a trash
2022. júl. 22. 00:16
 19/25 anonim ***** válasza:
77%

#15 Személy szerint nekem sem a kedvenc title trackom tőlük Maison, de azért messze van attől hogy trashnek nevezem.. A bsideok nekem javarészt tetszettek, Starlight, Always, Entrancing és Cherry azóta is folyamatosan mennek😃

Az meg hogy amiatt nyertek, mert a szám jobban a koreai közönség szája ízére volt, hát nem is tudom... Én olyan 98%-ra mondanám hogy nem igaz, mivel ezek a music show díjak nagyon könnyen befolyásolhatók a fandom által. Amik alapján kapják a csapatok a pontokat ezekben a showkban egyrészt nem érnek semmit a streaming/mass buying miatt (Youtube views, album sales), vagy amúgy is csak a fandomon múlik (voting), vagy ugyan elvileg a koreai közönség tetszését hivatott tükrözni, de kis trükközéssel nemzetközi fanok is rá tudnak segíteni streaming/downloading partikkal, és ugyanott vagyunk, a general public nem nagyon számít (koreai streaming szolgáltatásokból származó pontok, mint Melon, Genie, Bugs, etc).

Ettől függetlenül valószínű hogy ilyesmi zenéket fognak csinálni, már csak azért is mert a kezdeti rock hangzás folyamatosan változott odáig ahol most tartunk. Nekem személy szerint ez nem probléma, sőt! Rengeteg zenéjüket szeretem nagyon az újabb, nem annyira rockos számaik közül is. És amúgy legyünk őszinték, ha nem váltanak és csinálják tovább a rockosabb számokat, akkor a "debut óta ugyanazt csinálják, unalmas" kártyát kapnák meg😅

2022. júl. 22. 01:17
 20/25 anonim ***** válasza:
0%
Semmi gond, lehet egyszerre két ablakot nyitni. Egyiken zenét hallgatsz, a másikon meg nézed lenémítva ezeket a tündérkéket, ahogy ugrálnak. Nem tudok betelni a látvánnyal.
2022. júl. 22. 01:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!