Lehetek még rocksztár?
Figyelt kérdés
13 éves korom óta gitározik, de eddig csak klasszikus gitárom volt. A tábortűzi, akkordozóa szintre jutottam el vele. Rájöttem most, 25 évesen egy haverom által, hogy nekem elektromos gitárra van szükségem, mert a rock zenét kedvelem és ezért nem volt motivációm szerinte tovább fejlődnöm a klasszikus gitárral. Tanárhoz járni nem fogok, netről, tabról és a haverom segítségével szeretném továbbfejleszteni a tudásom. Lehetek még rock sztár? Példaképeim: Tankcsapda, Depresszió, Kornél, Iron maiden, Metallica. Már a Tankcsapda szintű rockerkedésnek örülnék. Van youtube csatornám is, ahol saját dalaim is vannak, amelyeket szeretnék elektromos gitárral újra felvenni. Ez lenne a csatornám: [link] Lehetek még rocksztár?2022. júl. 6. 13:04
1/9 A kérdező kommentje:
A Kornél, Kornél akart lenni, csak a hülye Samsung folyton kijavít.
2022. júl. 6. 13:05
2/9 anonim válasza:
"Már a Tankcsapda szintű rockerkedésnek örülnék."
Akkor inkább nem... Nem leszek miattad alkoholista
3/9 A kérdező kommentje:
Na megint. Szóval a Kornél Korn akart lenni, de kijavít a hülye Samsung. :D
2022. júl. 6. 13:06
4/9 anonim válasza:
Persze. Alapíts bandát, írjatok jó zenéket, keressetek zenélési lehetőséget, hátha.
5/9 anonim válasza:
Nem leszel rocksztár már soha a büdös életbe sem. Eleve nem is vagy rockszár típus, azok 40 évesen néznek ki 25-nek,nem pedig 25 évesen 40-nek. Plusz nincs meg a zenei tudásod hozzá, se gitározni se énekelni nem tudsz és ezen az rohadtul nem fog változtatni ha veszel egy elektromos gitárt. Amit csinálsz az tábortűz mellé jó ha épp nincs senkinél egy JBL Go, de ha van akkor inkább szóljon normális zene a lejátszóról. Zenéléssel megéri foglalkozni amúgy de kell hogy legyen egy egészséges önkritikája az embernek hogy ne csináljon magából bohócot az interneten vagy egy kocsma közönsége előtt.
6/9 anonim válasza:
Eleve az elötelezett zenészeknek a töredéke sem lesz rocksztár, de akit csak a sztárság érdekel, és nem keresi a fejlődési útját, abból biztos nem lesz. Neked inkább a toktokkerkedést javaslom, ott bohóckodással össze tudsz szedni párezer követőt.
7/9 anonim válasza:
Ha ezt meg kell kérdezni, akkor biztos nem. Ettől még lehetsz egy elfogadható zeneipari munkás, ha képzeld magad. Akkor is benne lehetsz a zenében, zenekarozhatsz, ami nagy dolog. Persze sokat kell érte melózni, mire egyáltalán rügyek lesznek azon a fán nem hogy gyümölcs. Egy olyan attitűddel, hogy majd a haverod segít-aki bizonyára nagy rockstar lehet-még a jutubos "tanulás", eleve halott az elképzelés. Ha annyi nincs benned, hogy egy igazi tanártól tanulj-online is megy már, ha érdekel írj rá kérdést-dobd ki az egészet. Annyi szép hobbi van, találj valami mást.
8/9 anonim válasza:
Vannak manapság rocksztárok, szerintem nincs. Hendrix és Radics volt az első és utolsó. A tankcsapda pedig nálam alapításuk óta kerülős annyira primitív a zenei izlésemnek és tudásomnak tinédzser korom óta. Ha ezt a szintet szeretnéd ütni akkor legfeljebb egy NER-es rockbohóc lehetsz nem sztár. Lépjél ezen tovább, és ne ezeket majmold.
47f
9/9 anonim válasza:
A helyedben a sok lehurrogó válasz miatt már csak azért is megcsinálnám. Én hiszek abban, hogy a legtöbb dolog nem lehetetlen, ha tényleg elég fanatikus vagy. Annyi, hogy valami egészen egyedit kell villantani, ha nagyot szeretnél alkotni, ami nyilván nem könnyű, de nem is lehetetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!