Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Freddie Mercury hangja miért...

Freddie Mercury hangja miért lett magasabb/vékonyabb az utolsó éveiben?

Figyelt kérdés
A betegség okozhatott nála ilyet, hogy vékonyabb lett a hangja? Ha meghallgatjuk a régebbi Queen számokat, mint például az Under Pressure vagy a Radio Ga Ga, Hammer to Fall, ezekben a számokban mélyebb, úgymond erősebb hangja van, majd ha ezután meghallgatjuk a Scandal-t, The Invisible Man-t vagy a Headlong-ot, már sokkal vékonyabb, gyengébb a hangja. Talán nem is a gyenge a jó szó rá, mert ugyanolyan erős és tökéletes, csak valahogy más. A betegség okozhatta vagy csak én hallom másnak?

2022. jún. 30. 14:22
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

🚭.

Nem tudom, hogy az AIDS-nek volt-e rá hatása, de biztos, hogy a dohányzás fokozatos abbahagyása nagyon jó hatással volt a hangjára.

A The Works dalai mondjuk szerintem több furák stúdióban. Olyan fura hangja van a legtöbben.

Nem gyengébb, inkább tisztább. És igen, tökéletes. :)

2022. jún. 30. 16:58
 2/2 A kérdező kommentje:
Ó a cigi eszembe se jutott :)
2022. jún. 30. 17:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!