Az mennyire számít gáznak, ha valaki még nem hallott a Queenről?
Figyelt kérdés
Én ismerem őket, úgyhogy ez az állítás nem vonatkozik rám!😉2022. jún. 21. 12:05
1/7 anonim válasza:
Furcsa lenne. Inkább sajnálnám, hogy még csak lehetősége sem volt megismerni, minthogy kinézném érte vagy hasonló.
2/7 anonim válasza:
Hát egy újszülött nem feltétlenül hallott róla, de Beethoven sem hiszem, hogy hallott róla!
5/7 anonim válasza:
Gáznak nem gáz, maximum furcsa kicsit. Semmiképpen nem bántanék senkit érte, viszont mondanám neki, hogy hallgasd meg tőlük ezt és ezt meg ezt :D
6/7 anonim válasza:
Abszolút szerencsés embernek tartanám. Bár, én sem ismerem őket, nem is érdekelnek.
7/7 anonim válasza:
A Queen tipikusan az egyik olyan banda a Beatles mellett, akitől mindenki ismer legalább egy számot, és szerintem, ha szereted a rockot, akkor nagyon gáz hogy nem hallottál még róluk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!