Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Éneklés közben hogy engedjem...

Éneklés közben hogy engedjem ki teljesen a hangomat? (Többi lent)

Figyelt kérdés

Szóval elkezdtem énektanárhoz járni nemrégiben, és elkezdtünk tanulni egy dalt. A chorus résznél akadt egy kis gondom. A helyes légzés megvan, mindent helyesen csinálok. Ő azt mondja, hogy nem engedem ki a hangomat eléggé, nem engedem el magamat éneklés közben, és igaza is van. Éneklés közben érzem, hogy tudnék hangosabban is énekelni meg erősebben is, de egyszerűen nem megy. Nem tudom hogyan engedjem ki a hangomat. Érzem, hogy valami visszatart és egyszerűen nem bírom leküzdeni.

Ötletek, hogy miképp tudnám kiengedni a hangomat? Lehet még szégyellős vagyok kicsit vagy ilyesmi?

2022. jún. 24. 19:42
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom segít-e, én a kocsiban tudok a leghangosabban énekelni. Ott tuti nem hall senki :)
2022. jún. 24. 19:45
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Ne gondolj semmire, a dalra se, meg hogy énekelsz, hanem csak csináld. Ha nem gondolsz rá, nem fog mi visszatartani.
2022. jún. 24. 20:13
 3/3 anonim ***** válasza:
Lehet van mentális háttere is. De lehet hogy a technikád rossz, nekem van ezer trükköm ami segített nekem ilyen téren, biztos te is találsz meg a tanár segít (bár ez ugye függ attól is hogy milyen képzettségű az énektanár, mert attól hogy valaki tud énekelni, nem biztos hogy tanítani is ugyanolyan jól tud. Nekem például ez a nem engedem ki duma eléggé semmitmondónak hatott mindig is)
2022. júl. 26. 23:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!